اطلاعیه سایت
آموزش چگونه طرز تهیه سس پستو در خانه
شاید یکی از پر تکرار ترین سوالات رایج در گوگل برای بانوان ایرانی جمله : ” چی درست کنم ؟ ” باشد . بخصوص که از غذاهای تکراری خسته شده ایم و میخاهیم متناسب فصل “مثلا تابستان” یک غذای خوب و جدید و ابتکاری تهیه کنیم . خوب این قضیه سخت هم میشود وقتی که مهمان داریم و مهمان مان هم گیاه خوار باشد !! در اینگونه خانم این جمله را در گوگل سرچ خواهد کرد : “غذای مناسب برای افراد گیاه خوار در تابستان” و پاسخ گوگل این صفحه که اکنون شما در آن حضور دارید خواهد بود بعنی آموزش سس پستو “Pesto”؛ چرا که اولین بار است قطعا چنین غذای گیاهی تهیه خواهید کرد !
سس پستو بر پایه سبزی یا گیاه به نام منداب است , این سبزی در کرمان رشد میکند “اطلاعات تکمیلی با کلیک روی کلمه منداب” البته منداب همان ریحان ما است بنابراین خیلی تعجب نکنید .
مواد لازم طرز تهیه غذا گیاهی سس پستو :
منداب یا ریحان
۳ پیمانه
روغن زیتون
۸-۹ قاشق غذاخوری
به سیر
۳-۶ عدد
خشکبار (در اینجا گردو)
۳/۸ پیمانه
پنیر پارمسان
۱/۲ پیمانه
نمک
مقدار لازم
فلفل
مقدار لازم
این دستور آن ترکیبی است که من خود از آن لذت میبرم ! بنابراین هیچ قانونی برای لزوم بر اجرای دقیق آن نیست شما میتوانید آن را مطابق میل خود تغییر دهید مثلا میتوانید با کم کردن روغن زیتون آن را خشک تر کنید یا …
گام نخست :
ابتدا جهت تهیه سس پستو باید سبزی خود که منداب یا ریحان است را بشویید و ضد عفونی کنید ؛ اگر از سبزی مطمئن هستید همان شستشو زیر آب سرد کفایت میکند ولی اگر از محل کشت و نوع آبیاری سبزی مطمئن نیستید که باید در مواد ضد عفونی قرار دهید و نکات بهداشتی را رعایت کنید .
حالا سیر هارو پوست بکنید و توسط خردکن اونها رو خورد کنید . البته اگر این دستگاه رو ندارید در خانه میتوانید مانند عکس قرار داده شده در زیر با چاقو بصورت دستی آنها را خورد کنید که مراحل آن در عکس دوم “آموزش خورد کردن سیر” کاملا مشخص است .
اکنون گردو را به سیر اضافه میکنیم تا همراه آن خورد و مخلوط شود . در برخی آموزش ها از دانه بلوط یا بادام و… نیزاستفاده کرده اند که این مود در سس پستو همانطور که گفتم کاملا به دلخواه شما است .
اموزش تهیه سس ایتالیایی
اکنون به ظرف مخلوط کن ریحان و روغن زیتون را اضافه میکنیم و مخلوط کن را راه می اندازیم تا همه مواد با هم بخوبی مخلوط شوند .
ریحان
مخلوط مواد پستو
چگونه پستو ایتالیایی درست کنیم
در مرحله آخر تهیه سس پستو پنیر پارمیسان یا پارمیزان را به آن اضافه میکنیم و با کاردک آشپزی مخلوط میکنیم و دیگر سس پستو آماده است .
اضافه کردن پنیر
مخلوط پستو پنیری
سس ایتالیایی پستو
فقط کافی است آن را روی نان بریزید و میل نمایید .
تهیه سس پستو در خانه
منبع:instructables