• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » سس فرانسوی+ طرز تهیه انواع سس های خوشمزه

    سس فرانسوی+ طرز تهیه انواع سس های خوشمزه

    سس‌ فرانسوی با استفاده از نشاسته یا آرد که در کره تفت داده شده غلیظ می‌شود و شامل امولسیون ناپایدار روغن، سرکه و چند ادویه است که گاهی برای پایداری امولسیون به آن پکتین یا صمغ‌های گیاهی نیز می‌افزایند.

    سس فرانسوی با طعمی خوش و معطر، نمادی از یک غذای فرانسوی با ترکیبی از گیاهان سبز و مخلوط رب گوجه فرنگیست.

    این سس هیجان‌انگیز همراه سالاد و غذاهای سرد به عنوان چاشنی انواع استیک، مرغ و انواع غذاهای گوشتی استفاده می‌شود.

    سس فرانسوی,طرز تهیه سس فرانسوی,ترکیبات سس فرانسوی

    سس فرانسوی+ طرز تهیه انواع سس های خوشمزه

    طرز تهیه سس فرانسوی:
    نخود را مثل همیشه از یک شب قبل خیس کرده، آب آن را چندین بار عوض کنید و سپس بپزید. نخودهای پخته شده را به همراه بقیه ی مواد در مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید تا سس یکنواختی به دست آید.

    این سس به دلیل زرشکی که دارد خوشرنگ بوده و بر روی یک سالاد فصل مخصوص (کاهو، هویج رنده شده، ذرت و کمی گردو) بسیار خوشمزه خواهد بود.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های میکرب شناسی از آمازون
  • هاردکپی کتاب های خانه داری
  • دانلود منابع مرجع آزمون های انگلیس
  • کتب تحلیل زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های بیوگرافی
  • خرید کتاب های اختر فیزیک از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی طب جایگزین
  • خرید کتاب های زبان اصلی طب داخلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی مترولوژی
  • کتب کاراگاه زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>