اطلاعیه سایت
مواد لازم برای سالاد مراکشی:
پرتقال درشت (با پوست) =۶ عدد (۲ كيلوگرم)
تربچه درشت= ۱۰ عدد
پياز قرمز متوسط= ۱ عدد
زيتون سياه بدون هسته= ۱۵۰ گرم
سالاد مراکشی+طرز تهیه انواع سالاد سبزیجات
مواد لازم براي سس سالاد مراکشی:
سير تازه درشت= ۱ عدد
پودر پاپريكا= ۲/۱ قاشق چايخوري
پودر دارچين= ۲/۱ قاشق چايخوري
آب ليموترش تازه= ۲ قاشق سوپخوري
روغن زيتون بكر= ۲ قاشق سوپخوري
شكر= ۴/۱ قاشق چايخوري
چاشني سالاد= ۲ قاشق سوپخوري
طرز تهيه سالاد مراکشی:
پرتقالها را شسته و كاملاً پوست كنده و آنها را به صورت حلقه حلقه برش ميدهيم. تربچهها را شسته و همانند پرتقالها به صورت حلقه حلقه درميآوريم. پياز را پوست كنده و به صورت حلقههاي نازك برش ميدهيم. براي چيدمان مواد بايد يك حلقه تربچه و يك حلقه پرتقال به صورت يك در ميان در ظرف مورد نظر گذاشته و روي آن پيازها را ريخته و زيتون را نيز روي آن پخش ميكنيم و در آخر تمام مواد سس را با هم مخلوط كرده وروي سالاد ميريزيم. اين سالاد را ميتوانيد همراه با مرغ و يا ماهي نيز سرو كرده و ميل نماييد.
سالاد مراکشی+طرز تهیه انواع سالاد سبزیجات