خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی کراکت مرغ
 modiseh 

آموزش آشپزی کراکت مرغ

آموزش آشپزی کراکت مرغ

طرز تهیه کراکت مرغ

آموزش آشپزی کراکت مرغ

مواد لازم کراکت مرغ:

  • گوشت مرغ پخته شده: ۲/۱ مرغ
  • قارچ خرد شده: ۱ لیوان
  • جعفری ساطوری: ۳-۲ قاشق غذاخوری” یا مغز کرفس ریز شده “
  • سس سفیدغلیظ : ۴/۱ لیوان
  • تخم مرغ: ۱ عدد کامل به اضافه ۱ عدد زرده
  • آرد سوخاری یا پودر نان خشک: به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
  • زعفران و ادویه کاری: به میزان لازم

کراکت مرغ

طرز تهیه کراکت مرغ :

کراکت مرغ : مرغ را با کمی نمک و یک عدد پیاز و کمی آب و چند برگ جعفری یا دو سه تکه ساقه کرفس می گذاریم بپزد بعد از اینکه پخت گوشت مرغ را از استخوان هایش جدا کرده و سرد که شد از چرخ گوشت رد می کنیم. تخم مرغ ها را با سس سفید مخلوط کرده به گوشت اضافه می کنیم باید حالت چسبندگی داشته باشد. قارچ را تفت داده بعد از سرد شدن به مواد بالا اضافه کرده و خوب مواد را ورز می دهیم و در ضمن نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و ادویه کاری را اضافه کرده تا چاشنی آن به اندازه دلخواه شود. از مواد به اندازه یک گرم برداشته و به صورت بیضی باید از هر انگشت لوله کرده در آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ می کنیم در ظرف چیده و با جعفری و سبزیجات تزیین می کنیم.

آموزش آشپزی کراکت مرغ

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>