اطلاعیه سایت
آموزش تهیه سوپ ذرت و قارچ
مواد لازم:
کنسرو ذرت:۲ قوطی، ۸۰۰ گرم
روغن مایع:۴ قاشق غذاخوری
پیاز سفید متوسط:یک عدد، نگینی شده
سیر:۲ حبه، رنده شده
فلفل سفید:یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک و فلفل:به میزان لازم
آب مرغ:یک و نیم لیتر
خامه:یک دوم پیمانه
قارچ:مقداردلخواه
آموزش تهیه سوپ ذرت و قارچ
طرز تهیه:
روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید و پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید. سیر و پودر فلفل سفید وقارچ را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.
سه چهارم ذرت را به قابلمه اضافه کنید و پس از ۳ دقیقه آب مرغ را به آن بیفزایید. هنگامی که سوپ به جوش آمد، شعله را کم کرده و در آن را ببندید. سوپ را ۲۰ دقیقه بپزید.
به وسیله گوشتکوب برقی یا غذاساز سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. ذرت باقیمانده را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. چند دقیقه قبل از سرو خامه را بیفزایید و مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در ظرف بکشید.
✔️نکات تکمیلی در مورد سوپ ذرت
سوپ ذرت جزو سوپ میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد . سوپ ذرت را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
آموزش تهیه سوپ ذرت و قارچ