• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه چای ماسالا (هندی)

    طرز تهیه چای ماسالا (هندی)

    201662171127610600a

    طرز تهیه چای ماسالا (هندی)

    دستور العمل چای ماسالا (هندی) در آشپزی ملل

    به گزارش آکاایران: مواد لازم برای دو نفر:

    عسل
    چای سیاه یک قاشق غذاخوری یا دوعدد چای کیسه ای
    شیر دو پیمانه
    آب دو پیمانه
    پودر رازیانه یک قاشق غذاخوری
    زنجبیل دو حلقه
    چوب دارچین دو عدد
    هل هقت عدد
    میخک شش عدد

    طرز تهیه چای ماسالا:

    همه مواد به جز از چای، شیر و عسل را داخل ظرفی بریزید و به آرامی به مدت ذه دقیقه حرارت می دهیم.

    بعد چای را اضافه کنید و اجازه می دهیم به مدت پنج دقیقه حرارت ببیند.

    بعد شیر داغ را به آن اضافه کنیم و از روی حرارت بر میداریم.

    چای ماسالا را از صافی عبور دهیم و در لیوان و یا فنجان مناسب سرو می کنیم.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های تلویزیون و تصویری اورجینال
  • هاردکپی کتاب های شیمی آلی
  • کتب حیوان خانگی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی الکترودینامیک
  • منابع اورجینال ارتباط از راه دور
  • خرید کتاب بیهوشی و مراقبتهای ویژه زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی هوش مصنوعی
  • هاردکپی کتاب های صنعت نور
  • هاردکپی کتاب های هندسه و توپولوژی
  • خرید کتاب جبر زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>