اطلاعیه سایت
انچه که باید درمورد گیاه زعفران دانست
گياه زعفران، «سرطان کبد» را مهار ميکند، در درمان «آلزايمر» موثر است و در درمان «اختلالات قاعدگي» نيز نقش مهمي را ايفا ميکند. اين گياه با ارزش علاوه بر استفاده در پُخت و پز، داراي مصارف درماني بسياري نيز هست. پياز غلاف قهوهاي رنگي زعفران دارد و داراي ساقه و ۶ گلبرگ بنفش رنگ و ۳ رشته کلاله قرمز رنگ است. قسمت مورد استفاده گياه زعفران، کلاله نارنجي رنگ گل آن است.
زعفران، ماده غذايي با ارزشي است که به مقدار کم از گياه زعفران بدست ميآيد در واقع از هر ۱۰۰تا۲۰۰ هزار گياه زعفران، حدود ۵ کيلوگرم گل زعفران بدست ميآيد که وزن ۵ کيلوگرم زعفران تازه بعد از خشک شدن به ۱ کيلوگرم ميرسد. متخصصين طب گياهي نيز از ديرباز با خواص زعفران آشنا بوده و آن را براي درمان انواع بيماريها مانند؛ خستگيهاي مفرط درد لثه، بيماريهاي قلبي، افسردگي، آسم، بيخوابي، سياه سرفه، درد شکم و سنگهاي کليه توصيه ميکردند. مصرف زعفران باعث کاهش سطح کلسترول بد و نيز بهبود جريان خون در بدن ميشود. برخي از متخصصين طب گياهي بر اين باورند که استفاده از زعفران باعث تقويت حافظه ميشود. مصرف زعفران براي افرادي که داراي اختلالات عصبي هستند و يا حافظه خود را از دست دادهاند توصيه ميشود. علت عوارض پيش از قاعدگي و علايم افسردگي، تغييرات در فعاليت سروتونين است که زعفران روي ماده شيميايي «سروتونين» در مغز و نحوه فعاليت آن اثر ميگذارد استفاده از زعفران در درمان بيماريهاي چشمي موثر است؛ زعفران از آن جا که حاوي خواص آنتياکسيداني فراواني است متخصصين طب گياهي آن را براي درمان ضعف بينايي توصيه ميکنند و با مصرف آن ماهيچههاي چشم تقويت ميشود و مصرف منظم آن باعث بهبود بينايي حتي در سنين بالا نيز ميشود. زعفران خون را تصفيه ميکند و خاصيت ضد التهابي دارد و براي تسکين دردهاي ناشي از آرتروز توصيه ميشود.
انچه که باید درمورد گیاه زعفران دانست