اطلاعیه سایت
دستور تهیه پیتزا مخلوط به همراه ۲ نکته طلایی برای طعم بهتر
برای طلایی شدن روی پیتزا می توانید در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و مراقب باشید پیتزا نسوزد. برای اینکه پیتزا مخلوط به خوبی پخته و ترد شود بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید اجازه بدهید ۲۰ دقیقه پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید. بعد از آماده شدن پیتزا مخلوط را می توانید با سس های دلخواه آن را میل و نوش جان فرمایید.
طرز تهیه پیتزا مخلوط
طرز تهیه پیتزا مخلوط نیازمند مواد اولیه ساده و سبک مانند قارچ ، فلفل دلمه ، پودر آویشن ، گوشت چرخ شده ، کالباس ، پیاز و پنیر پیتزا می باشد. در تهیه پیتزا مخلوط برای طلایی و برشته شدن پیتزا می توانید گریل بالای فر را روشن کنید اما مراقب باشید پیتزا نسوزذ.
طرز تهیه پیتزا مخلوط نیاز به زمان و وقت لازم دارد . مواد لازم ارایه شده برای ۶ نفر می باشد و زمان تهیه این پیتزا حدودا ۶۵ دقیقه است. پیتزا مخلوط با ذائقه خیلی از افراد سازگار است و به خاطر مواد لازم آن طعمی فوق العاده را داراست. سس کچاپ و سس الویه و … برای این پیتزا فوق العاده می باشد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط :
۱ – خمیر پیتزا یا پیراشکی : ۱ بسته
۲ – پنیر پیتزا : به مقدار لازم
۳ – گوشت چرخ شده : ۲۰۰ گرم
۴ – فلفل دلمه ای : ۲ عدد در دو رنگ
۵ – رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذا خوری
۶ – قارچ : ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
۷ – کالباس : ۲۰۰ گرم
۸ – پیاز متوسط : ۱ عدد
۹ – نمک : به مقدار لازم
۱۰ – فلفل : به مقدار لازم
۱۱ – پودر آویشن : به مقدار لازم
۱۲ – زیتون : به مقدار لازم
دستور تهیه پیتزا مخلوط :
۱ – خمیر پیتزا یا پیراشکی را طبق دستوری که روی بسته بندی وجود دارد ، آماده کنید. البته خمیر پیتزا را خودتان نیز می توانید آماده کنید .
۲ – پیاز را به هر صورتی که دوست داشتید خرد کنید ولی رنده نکنید، سپس با مقداری روغن درون ماهی تابه تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
۳ – گوشت چرخ شده ، نمک ، فلفل و پودر آویشن را به پیاز اضافه کرده و با حرارت ملایم مواد را به خوبی با هم تفت دهید .
۴ – بعد از اینکه رنگ گوشت تیره و قهوه ای شد ، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و دوباره تفت دهید ، ماهی تابه را پس از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.
۵ – کالباس و فلفل دلمه ای را مکعبی و حبه ای خرد نمایید، پیاز را نیز حلقه ای برش بزنید، قارچ و مقداری زیتون نیز ریز کنید.
۶ – ۲ قاشق رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی ندهد ، می توانید از سس گوجه نیز استفاده کنید
۷ – خمیر پیتزا را نازک پهن کنید. رب تفت داده شده و یا سس گوجه فرنگی را بر روی خمیر آغشته کنید.
۸ – مقداری پنیر پیتزا بر روی خمیر بریزید و کاملا پخش کنید.
۹ – سپس تمام مواد گوشتی را بر روی خمیر بریزی و پهن کنید.
۱۰ – کالباس ، فلفل دلمه ای ، پیاز ، قارچ را که از قبل خرد و آماده کردید را بر روی مواد گوشتی بچینید.
۱۱ – در آخر تمام سطح پیتزا را با پنیر پیتزا بپوشانید و زیتون های خرد شده را در بالاترین لایه بر روی پیتزا بریزید.
۱۳ – حدود ۲۰ دقیقه اجازه بدهید تا خمیر استراحت کند تا بخوبی پخته و ترد شود.
۱۳ – فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. مقداری با روغن کف سینی فر را چرب نمایید و پیتزا را درون سینی بگذارید، به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید.
چند نکته : در طرز تهیه پیتزا مخلوط برای طلایی شدن روی پیتزا می توانید در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و مراقب باشید پیتزا نسوزد. برای اینکه پیتزا مخلوط به خوبی پخته و ترد شود بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید اجازه بدهید ۲۰ دقیقه پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید. بعد از آماده شدن پیتزا مخلوط را می توانید با سس های دلخواه آن را میل و نوش جان فرمایید.
منبع : آرگا