خانه » آشپزی و تغذیه » اموزش پیتزا سیسیلی+پیتزا+ به سبک سیسیل+عکس
 modiseh 

اموزش پیتزا سیسیلی+پیتزا+ به سبک سیسیل+عکس

طرز تهیه پیتزا سیسیلی+از غذاهای ایتالیایی مخصوصاً غذاهای سیسیلی و جنوب ایتالیا است+از کیپر به وفور در انواع سالادها، سالادهای پاستا، پیتزا، خوراک‌های گوشتی و انواع سس‌های پاستا

 

طرز تهیه پیتزا سیسیلی,درست کردن پیتزا سیسیلی اموزش پیتزا سیسیلی+پیتزا+ به سبک سیسیل+عکس

 

مواد لازم: برای ۴ عدد پیتزا

آرد ۵۰۰ گرم
 مایه خمیر ۳۰ گرم
 شیر ولرم ۱/۴ لیتر
 تخم مرغ ۱ عدد
نمک۱/۲ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی۱ کیلو گرم
سیر۳ حبه
پیاز۲ عدد
روغن زیتون۴ قاشق غذا خوری
زیتون سیاه۲۰ عدد
آویشن۱ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم

طرز تهیه پیتزا:
یک سینی را با روغن زیتون چرب می کنیم. آرد را در یک کاسه الک نموده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و با تخم مرغ و نمک و آرد هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست آید. روی خمیر را می پوشانیم، این خمیر را حدود ۴۰ دقیقه در جای گرم می گذاریم بماند تا ور بیاید. گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم می گذاریم سپس پوست آنها را میگیریم و آنها را ریز ساطوری میکنیم.

 

نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم.فر را تا ۲۰۰ درجه گرم می کنیم از خمیر ۳ عدد قرص ضخیم به صورت قرص نان در می آوریم. وسط هر کدام از قرص ها را گود میکنیم. آنها را در سینی قرار داده و داخل گودی ها را با مخلوط گوجه فرنگی پر میکنیم. زیتون ها را دو نیمه می کنیم و هسته آنها را می گیریم و سپس همراه با تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی می ریزیم. باقیمانده روغن زیتون را روی آنها میریزیم. پیتزا را در طبقه پایین فر حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه قرار می دهیم.
نکته ها و گفته ها:
برای پخت پیتزا علاوه بر فر می توان از مایکروفر و یا هر وسیله که مناسب طبخ می باشد هم استفاده کرد.

اموزش پیتزا سیسیلی+پیتزا+ به سبک سیسیل+عکس

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>