خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » نکاتی مهم درارتباط با بادمجان +خواص بادمجان +فواید بادمجان
 modiseh 

نکاتی مهم درارتباط با بادمجان +خواص بادمجان +فواید بادمجان

بادمجان را حتما باید بحالت کاملا رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهائیکه آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماریها می شود.

نکاتی مهم درارتباط با بادمجان +خواص بادمجان +فواید بادمجان

 ۲)اثر نرم کننده و مدر درد .

 ۳)بعلت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است .

۴)را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .

۵)دانه بادمجان ایجاد یبوست می کند .

۶)ریشه بادمجان و شاخه های خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می توان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزی ها استفاده کرد.

۷)پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .

 ۸)خوردن آن، گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را ازخطر سکته قلبی محفوظ می درد .

بادمجان, پیش غذا, خوشمزه, رژیم, رستوران, سالم, سلامت, شام, شپزی, غذا, لذیذ, میان وعده, ناهار, هوس غذا

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>