خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی+اموزش طبخ غذای شمالی+دستور پخت
 modiseh 

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی+اموزش طبخ غذای شمالی+دستور پخت

آموزش پخت  میرزا قاسمی+سیر +غذای شمال+تهیه میرزا قاسمی شمالی +غذای خوش طعم شمالی

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی+اموزش طبخ غذای شمالی

,میرزا قاسمی, سیر, شمال! میرزا قاسمی,آموزش پخت انواع غذا با آکاطرز تهیه میرزا قاسمی شمالی+اموزش طبخ غذای شمالی+دستور پخت

مواد لازم برای ۲   نفر

  • ۳ عدد بادمجان متوسط
  • ۳ عدد گوجه فرنگی
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۳ تا ۴ حبه سیر
  • به میزان لازم روغن
  • به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل

طرز تهیه:
بنا به گزارش آکاایران : ۱٫ بادمجان ها را بشویید و آنها را خوب خشک کرده، روی شعله اجاق گاز یا روی آتش کباب کنید. دقت کنید که حرارت باید کم باشد. بادمجان ها را در حین پخت بچرخانید تا همه جای آنها کبابی شوند.
۲٫  بعد از کباب شدن بادمجان ها، پوستشان را جدا کنید، سپس آنها را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوب له کنید،کنار بگذارید.
۳٫  در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیرها را رنده کرده، داخل تابه بریزید. مقداری زردچوبه هم بریزید و تفت دهید. بعد از ۱ تا ۲ دقیقه تخم مرغ ها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
۴٫ گوجه فرنگی ها را بعدازآنکه شستید و پوست گرفتید،  ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گوجه فرنگی های خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید.
۵٫  حال بادمجان های له شده را به گوجه فرنگی اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس مخلوط سیر و تخم مرغ را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا میرزاقاسمی شما آماده شود. بعد از ۲ الی ۳ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید، میرزاقاسمی را داخل ظرف موردنظر بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی+اموزش طبخ غذای شمالی+دستور پخت

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>