خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش و دستور تهیه کیک آلو سیاه
 modiseh 

آموزش و دستور تهیه کیک آلو سیاه

طرز تهیه کیک آلو سیاه

طرز تهیه کیک آلو سیاه

طرز تهیه کیک آلو سیاه مدت زمان آماده سازی و پخت : ۸۰ دقیقه

طرز تهیه کیک آلو سیاه :
فر را روی حرارت ۱۸۰ روشن می کنیم، آلو ها را از وسط نصف کرده هسته آنرا جدا کرده و در مقدار خیلی کم آب و ۳ قاشق غذاخوری شکر قرار داده تا کمی نرم شود چند تا از آلوها را برای روی کیک برداشته کنار می گذاریم و بقیه را خوب می گذاريم بپزد و بعد له می کنیم تا پوره مانند شود.

روغن و شکر را خوب مخلوط تا کرم مانند شود بعد تخم مرغها را دونه دونه داخل مواد ریخته خوب هم می زنیم بعد نمک و وانیل را مي ريزيم.

سپس آرد و  بکینگ پودر الک شده را کم کم ریخته و هم می زنیم و در آخر ماست را اضافه می کنیم.

قالب کیک را چرب کرده نصف مواد کیک را ریخته و مواد پوره شده آلو را که با مقداری بادام یا گردو مخلوط کرده ایم مي ريزيم و بعد باقي مواد کیک و سپس آلو ها را که نصف کرده و کنار گذاشتیم روی کیک مي چينيم و در فر به مدت ۴۵_۵۰ دقيقه می پزیم .

طرز تهیه کیک آلو سیاه

در مرحله آخر پخت کیک آلو سیاه روی آن آلو های نصفه ای و یا تکه های ریزتر مانند تصویر می چینیم

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>