خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش و دستور تهیه شیرینی بهشتی
 modiseh 

آموزش و دستور تهیه شیرینی بهشتی

طرز تهیه شیرینی بهشتی

آموزش و دستور تهیه شیرینی بهشتی

در تهیه شیرینی بهشتی از سه عنصر اصلی شیرینی پزی استفاده شده که شامل : ” آرد ، روغن ، پودر قند ” است و در واقع ساده ترین نوع شیرینی هم محسوب می شود، شیرینی بهشتی (کرکی) از گزینه های مناسب برای عید نوروز می باشد چون طعم و بافت خوبی دارد و همه از خوردن آن لذت می برند.
مواد اولیه :
آرد سفید ۲ پیمانه
شکر پودری ۲/۳ پیمانه
روغن جامد یا کره نصف پیمانه
سفیده تخم مرغ  ۱عدد
پودر هل ۱ ق چ
طرز تهیه شیرینی بهشتی :

روغن،پودر شکر و هل را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
آرد را کم کم به آن اضافه کنید و با دست ورز دهید.
خمیر را پهن کنید و با قالب های دلخواه قالب بزنید. در سینی فر چیده و در فر گرم با حرارت ملایم قرار دهید تا آماده شود.

برای تزیین روی آن میتوانید از پودر نارگیل، پسته، بادام یا کنجد استفاده کنید.

آموزش و دستور تهیه شیرینی بهشتی

نکته :

می توانید ترکیب آرد برنج + آرد سفید + آرد نخودچی را برای ساخت این شیرینی استفاده کنید.

پودر قند رو حتما الک کنید که در نتیجه کار تأثیر دارد و خمیر نرمتری به شما خواهد داد.

بهتر است داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو با کمی فاصله از قیف رد کنید و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید.

تا خنک شدن شیرینیها صبر کنید و بعد داخل ظرف بچینید.

در شیرینی های ایرانی بهتر است حتما از روغن جامد استفاده شود. کره جایگزین کاملی نیست. (می توانید روغن قنادی استفاده نمایید.)

این شیرینی ها را می توانید چندین روز در ظرف در بسته در دمای اتاق نگهداری کنید.

برای تهیه شیرینی های رنگی می توانید از کاکائو ، آب لبو و زعفران استفاده نمایید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>