• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه مرغ کنجدی خوشمزه

    آموزش دستور تهیه مرغ کنجدی خوشمزه

    طرز تهیه مرغ کنجدی در خانه + عکس مرغ کنجدی

    آموزش دستور تهیه مرغ کنجدی خوشمزه

    مواد لازم مرغ کنجدی : گوشت ران یا سینه مرغ بدون استخوان: ۶۰۰ گرم، آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری، تخم‌مرغ: یک عدد ، روغن: به میزان لازم ، نمک و فلفل: به میزان لازم‌
    مواد لازم سس تهیه مرغ کنجدی :

    پیازچه ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری، سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری ، شکر و سرکه: از هر کدام یک قاشق غذاخوری ، سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری، آب: یک قاشق ، نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم ، زنجبیل رنده شده: یک قاشق مرباخوری ، روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری ، کنجد: نصف فنجان

    طرز تهیه مرغ کنجدی :

    ابتدا گوشت مرغ را به قطعه‌های منظم خرد کنید. تخم‌مرغ را به همراه نمک و فلفل در ظرفی بشکنید و گوشت مرغ را در آن ریخته و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را طعم‌دار نمایید.

    بعد روغن را در تابه بریزید و آنها را سرخ کنید. در این فاصله مواد سس را آماده کرده و زنجبیل و سیر را رنده کنید با آرد ذرت، سس سویا، روغن کنجد و کنجد آسیاب شده، آب، شکر و سرکه و ۲ قاشق هم کنجد و فلفل مخلوط نمایید.

    وقتی گوشت‌ها سرخ شد، سس را روی آن بریزید و بلافاصله از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بکشید و روی آن را با پیازچه‌های ریز خرد شده تزئین و با پلوزعفرانی میل کنید.

     

    منبع:چاردیواری

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های انسان شناسی از آمازون
  • منابع اورجینال رمزنگاری در ساختمان داده
  • کتب کسر های مداوم زبان اصلی
  • کتاب های گوش و حلق و بیتی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی جغرافیا
  • هاردکپی کتاب های واترمارک در ساختمان داده
  • کتب راه آهن زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی موشک ها
  • دانلود منابع مرجع مذهب بودا
  • کتاب های طب فیزیکی و توانبخشی اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>