• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت نان شیرین صبحانه و عصرانه خانگی

    آموزش دستور پخت نان شیرین صبحانه و عصرانه خانگی

    طرز تهیه نان شیرین صبحانه و عصرانه

    آموزش دستور پخت نان شیرین صبحانه و عسرانه خانگی

    این نان شیرین و خوشمزه را می توانید به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کنید.
    آماده سازی : ۲ ساعت

    مدت انتظار : ۱ ساعت

    مجموعاً : ۳ ساعت


    مواد اولیه برای ۶ نفر نان شیرین :
    نمک ۱ هشتم قاشق مرباخوری
    آرد  ۲ تا ۳ لیوان
    مخمر (پودر) ۱ قاشق غذاخوری
    شیر شیر ۱ لیوان
    کره ۳ قاشق غذاخوری
    شکر ۳ قاشق غذاخوری
    زرده تخم مرغ ۲ عدد
    کنجد (اختیاری) به میزان لازم

    آموزش دستور پخت نان شیرین صبحانه و عسرانه خانگی

    طرز تهیه نان شیرین :
    ابتدا شیر را جوشانده و اجازه دهید ولرم شود و بعد آن را با مخمر مخلوط کنید و شکر و کره آب شده و یک عدد از زرده تخم مرغ را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا حل شوند.

    آرد و نمک را مخلوط کرده و حد اقل ۳ بار الک کنید تا سبک شده و هوا بخورند و بعد کم کم آن را به مواد بیفزایید تا مواد حالت چسبندگی خود را از دست داده و به صورت خمیری نرم و لطیف درآیند.سپس خمیر را چند بار بند کرده و به ظرف بکوبیدو بعد ظرفی را چرب کرده و خمیر را درون آن قرار دهید و بعد با یک پارچه نخی نمناک روی آن را پوشانده و به مدت ۲ ساعت در جایی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

    بعد از آماده شدن خمیر آن را روی سطح ارد پاشی شده باز کنید و با وردنه کمی ورز دهید و مثل آدامس چند بار بکشید. سپس خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و به شکل دلخواه شکل دهید .
    روی ظرف یا سینی مورد نظر را کمی چرب کنید و خمیر را روی آن قرار داده و روی خمیرها پارچه ای نمناک بیندازید و مدت ۳۰ دقیقه به خمیرها استراحت دهید تا کمی دیگر نیز حجم پیدا کنند سپس مقداری کره یا روغن را با ۱ زرده تخم مرغ و کمی شیر مخلوط کنید و روی خمیرها بمالید و روی آن نیز کمی کنجد بپاشید.
    ظرف نان را درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بسته به نوع فر قرار دهید، در اواسط پخت نیز میتوانید مجدد روی نان ها را با مخلوط زرده و شیر برس بکشید ، در انتهای پخت نیز حرارت بالای فر را ۲تا۳ دقیقه روشن کنید تا روی نان ها نیز برشته و طلایی شود.

     

    نکات :
    ۱)در صورت تمایل به خمیر نان شیرین مقداری گردو یا کشمش اضافه کنید.
    ۲)بهتر است وسط خمیر مقداری پوره خرما(مخلوط خرمای بدون پوست و کره)اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
    ۳)در زمان روشن کردن فر کاسه ای اب داخل فر قرار دهید تا همزمان با گرم شدن فر ، رطوبت مناسبی نیز برای پخت نان ها ایجاد شود و نان ها خشک نشوند.
    نوش جان

    منبع:سوران

    اشتراک گذاری مطلب

    تاکنون 2 نظر ثبت شده است.

    1. عصرانه درسته

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع آزمون های استرالیا
  • دانلود منابع مرجع ایمنی و امنیت
  • خرید کتاب های کلان‌مقیاس از آمازون
  • خرید کتاب های مکانیک بدن دگردیس از آمازون
  • دانلود منابع مرجع نظریه عملگرها
  • منابع اورجینال کتاب خوداموز
  • هاردکپی کتاب های هنر های گرافیکی
  • خرید کتاب زبان اصلی باغبانی
  • هاردکپی کتاب های موجک و پردازش سیگنال
  • خرید کتاب زبان اصلی نظریه گراف
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>