• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه انواع پختن برنج+ بهترین آموزش تهیه برنج زعفرانی مجلسی

    طرز تهیه انواع پختن برنج+ بهترین آموزش تهیه برنج زعفرانی مجلسی

    مرغ زعفرانی | مخلوط کن | فنجان | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

    طرز تهیه انواع پختن برنج+ بهترین آموزش تهیه برنج زعفرانی مجلسی

    بهترین آموزش تهیه برنج زعفرانی مجلسی 

    دراین پست آموزش قدم به قدمی را آورده ایم که با یادگیری اش بتوانید عالی ترین نوع برنج زعفرانی مجلسی را در میهمانی ها و دورهمی هاي تان آماده کنید و از آشپزی کردن لذت ببرید.

     آماده کردن برنج در آشپزی ایرانی همانند یک هنر است و نه تنها می جوشد بلکه پخته شده است و با زعفران تزئین میشود. در این جا تمام نکات و ترفندهای مورد نیاز جهت تهیه یک برنج خوشمزه را در اختیارتان قرار میدهیم. یک برنج خوشمزه که دانه هاي آن به هم نچسبیده و جدا از هم هستند.

    طرز تهیه انواع پختن برنج+ بهترین آموزش تهیه برنج زعفرانی مجلسی

    مواد لازم برای ۲ نفر

    ۲ فنجان برنج دانه بلند «باسماتی»

    مرغ زعفرانی | مخلوط کن | فنجان | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

    ۲ قاشق غذاخوری نمک

    ۴ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

    یک چهارم قاشق زعفران ساییده

    آب

    طرز تهیه

    طرز تهیه انواع پختن برنج+ بهترین آموزش تهیه برنج زعفرانی مجلسی

    ۱. برنج را دریک کاسه بزرگ چندین بار بشویید تا نشاسته اضافی آن خارج شود. آن قدر بشویید تا آب کاملاً براق شود. در هنگام شستن مراقب باشید برنج را زیاد فشار ندهید لیکن ممکن است خرد شود.

    ۲. در ظرف آب ولرم ریخته و ۲ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. زمانی که آب می جوشد اجازه دهید برنج ۲۰ دقیقه خیس بخورد. وقت خیس خوردن برنج به میزان قدیمی بودن آن بستگی دارد. هرچقدر برنج قدیمی تر باشد باید زیاد در آب بماند. جهت برنج باسماتی ۲۰ دقیقه کافی هست. ولی برنج هاي محلی باید ۳ تا ۴ ساعت در آب بمانند.

    مرغ زعفرانی | مخلوط کن | فنجان | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

    ۳. یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و بگذارید بجوشد. برنج را آبکشی کرده و به آب جوش اضافه کنید.

    ۴. بااهمیت ترین وقت در فرایند پخت برنج وقت جوشیدن آن هست. اگر برنج به اندازه کافی نجوشد در نهایت برنجتان خشک خواهد شد. اگر برنج بیش از حد بجوشد برنج شله شده است و به هم می چسبد. از آنجایی که برنج در عرض چند دقیقه ممکن است از حالت خشک به شله تبدیل شود بنابر این باید مراقب باشید.

    طرز تهیه انواع پختن برنج+ بهترین آموزش تهیه برنج زعفرانی مجلسی

    اما دلواپس نباشید! این توصیه کمکتان خواهد کرد ۵ تا ۷ دقیقه بعد از جوشیدن برنج آنرا امتحان کنید. برنج باید از بیرون نرم و از داخل کمی سفت باشد. راه دیگر این است که برنج بعد از پخته شدن به سطح آب می آید. برنج بعد از آماده شدن به این شکل درمی آید

    ۵. زمانی که برنج آماده آبکشی است یک فنجان آب سرد به آن اضافه کنید تا از جوشیدن دست بردارد. سپس آنرا آبکشی کرده و یک دقیقه کنار بگذارید تا ظرف را آماده کنید.

    ۶. قابلمه موردنیاز جهت پخت برنج را شسته و روی حرارت میانگین بگذارید. دوقاشق غذاخوری روغن به ظرف اضافه کرده و منتظر شوید تا کمی داغ شود. اکنون می توانید چند تکه سیب زمینی یا برنج رابه کف قابلمه بریزید. سپس بادقت برنج جوشیده را در قابلمه بریزید. برنج را بادقت به شکل هرم در قابلمه قرار دهید و دقت کنید برنج خرد نشود.

    ۷. حرارت را کم کردن داده و درب قابلمه را بگذارید. ۲ قاشق غذاخوری روغن رابا ۴ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید. ۱ تا ۲ دقیقه صبر کرده و سپس درب را بردارید و آنرا روی برنج بریزید.

    ۸. دوباره درب را گذاشته ولی پیش از گذاشتن آن دو تکه دستمال کاغذی و یا دم کش زیر درب قرار دهید. سپس بگذارید ۴۵ دقیقه بپزد. ۴ قاشق غذاخوری آب داغ رابا زعفران ساییده مخلوط کرده و بگذارید تا وقت پختن برنج کنار بماند.

    ۹. بعد از آماده شدن برنج چند قاشق ازآن را برداشته ودر کاسه بریزید. مخلوط زعفران رابه آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا برنج زرد رنگ شود. اکنون برنج را در بشقاب ریخته و با برنج زعفرانی تزئین کنید.

    طرز تهیه برنج زعفرانی مجلسی


    آموزش و روش تهیه باقالی پلو با ماهیچه برای چهار نفر

    باقالی پلو با ماهیچه یکی از محبوب ترین غذاهاست که اغلب در مناسبت هاي خاص مانند مراسم ازدواج تهیه می شود. تاریخچه این غذا به دوران صفویه بازمی گردد که از سال هاي ۸۸۰ تا ۱۱۰۱ هجری خورشیدی در کشور عزیزمان ایران حکم فرمایی کرده و شاهان آن عادت داشتند ماهیچه و برنج میل کنند.

    امروزه این غذا هنوز تهیه می شود ولی جز غذا هاي تجملاتی هست. در این جا می توانید از گوشت گردن یا دنده گوسفند استفاده کنید ولی استفاده از پا هم اشکالی ندارد. بااهمیت ترین بخش این است که گوشت دارای استخوان باشد. لیکن استخوان بر مزه غذا تأثیر می گذارد. همچنین بهتر است از باقالی تازه استفاده کنید تا طعم برنج شما بهتر شود.

    مواد مورد نیاز جهت ۴ نفر

    ۵۰۰ گرم ساق پای گوسفند یا هر ساق پا جهت یک نفر

    ۱ شماره پیاز میانگین خردشده

    ۲ فنجان برنج دانه بلند «باسماتی»

    ۲۰۰ گرم باقالی

    ۱ فنجان شوید خردشده، تازه یا خشک

    یک چهارم قاشق چای خوری زعفران ساییده حل شده است در ۴ قاشق غذاخوری آب جوش

    ۱ قاشق چای خوری زردچوبه

    ۱ قاشق چای خوری نمک «برای گوشت»

    ۲ قاشق غذاخوری نمک «برای برنج»

    آب

    روغن گیاهی

    کره

    طرز تهیه

    ۱. برنج را دریک ظرف بزرگ چند بار بشویید تا تمیز شود. دوباره ظرف رابا آب ولرم پر کرده و ۲ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. اجازه دهید برنج به مدت حدود ۲۰ دقیقه خیس بخورد.

    ۲. ۲ قاشق غذاخوری روغن را در تابه ریخته و روی دمای میانگین قرار دهید. سپس پیاز خردشده رابه آن اضافه کنید تا نرم شود.

    ۳. گوشت رابه ظرف اضافه کرده و بگذارید حدود ۳ تا ۴ دقیقه پخته و عوض کردن رنگ دهد.

    ۴. نمک و زردچوبه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

    ۵. ۳ قاشق غذاخوری آب زعفران را اضافه کرده و کمی هم زعفران را جهت تزئین برنج نگه دارید.

    ۶. ۴ فنجان آب به ظرف اضافه کنید، آب باید به حدی باشد که نصف ظرف را پر کند. بگذارید آب بجوشد، سپس دما را کم کردن داده و درب ظرف را قرار دهید تا به مدت ۱,۵ تا ۲ ساعت بپزد.

    ۷. دراین حین ظرف دیگر را تا نیمه از آب پر کرده و بگذارید تا بجوشد. سپس باقالی را اضافه کرده و بگذارید چند ثانیه بپزد.

    ۸. برنج را آبکشی کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بگذارید بجوشد. بعد از ۵ تا ۷ دقیقه برنج را امتحان کنید تا ببینید آماده است یا خیر. داخل برنج باید کمی سفت و بیرون آن نرم باشد. راه دیگر جهت دانستن آماده شدن برنج این است که دانه هاي برنج بر روی سطح آب بیاید.

    ۹. برنج را آبکشی کرده و سپس شوید خردشده رابه آن اضافه کرده و مخلوط کنید. مراقب باشید که برنج له نشود.

    ۱۰. دریک قابلمه ۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی ریخته و روی دمای میانگین قرار دهید. مخلوط برنج و سبزیجات را در ظرف ریخته و به حالت مثلثی قرار دهید.

    ۱۱. کمی کره یا روغن گیاهی و ۴ قاشق غذاخوری آب به روی برنج اضافه کنید. دما را کم کردن داده و درب را قرار دهید. بگذارید مواد حدود ۴۵ دقیقه بپزد.

    ۱۲. با یک چنگال گوشت را امتحان کنید تا ببینید پخته است یا خیر. اگر گوشت پخته ولی مایع آن آبکی است درب را برداشته و بگذارید بجوشد تا آب کم کردن یابد.به گزارش پارس ناز اگر مایع خشک شده، کمی آب اضافه کرده و بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد. بعد از آماده شدن برنج چند قاشق ازآن را برداشته، در کاسه ریخته و مخلوط زعفران رابه آن اضافه کنید تا برنج از سفید به زرد تبدیل شود.

    ۱۳. حالا برنج را در بشقاب ریخته، روی آن رابا برنج زعفرانی تزئین کرده و ماهیچه را همراه با کمی لیمو درکنار آن قرار دهید. سس گوشت را در کاسه دیگر ریخته و یا روی برنج و گوشت بریزید.

    بهترین آموزش تهیه باقالی پلو با ماهیچه


    آموزش روش تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی خوشمزه

    کباب کوبیده مرغ از مخلوط مرغ چرخ کرده، پیاز رنده شده است و زعفران تهیه می شود. کباب تابه اي از کباب زغالی راحت تر میباشد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مواد کباب را در کف تابه قرار داده و بگذارید بعد از مدتی کباب شود. می توانید این غذا رابا نان یا برنج سرو کنید.

    مواد مورد نیاز برای برای ۲ نفر

    ۳۰۰ گرم مرغ چرخ کرده

    ۱ شماره پیاز بزرگ

    یک چهارم قاشق چای خوری زعفران ساییده حل شده است در ۴ قاشق غذاخوری آب داغ

    یک دوم قاشق چای خوری نمک

    یک دوم قاشق چای خوری فلفل

    روغن گیاهی

    طرز تهیه

    ۱. مرغ چرخ کرده را داخل یک کاسه بزرگ ریخته، پیاز را رنده کرده و به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

    ۲. زعفران رابه کاسه اضافه کرده و با دست مخلوط کنید تا مایع خمیری شده است و به دستتان بچسبد.

    ۳. مایع را در کف تابه کبابی قرار داده، پهن کرده و روی حرارت میانگین قرار دهید. نباید روغن اضافه کنید. مراقب باشید که ضخامت مایع باید کم باشد لیکن بعد از کباب شدن ضخیم میشود.

    ۴. درب را گذاشته و بگذارید کباب به مدت ۳ تا ۴ دقیقه حرارت دیده و آبدار شود. دما را کم کردن داده و کباب را برش دهید. سپس بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی دمای کم حرارت ببیند.

    ۵. روغن گیاهی اضافه کنید. بگذارید یک طرف آن سرخ شود، سپس آنرا برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. آن رابه صورت گرم سرو کنید.

    بهترین آموزش تهیه برنج زعفرانی مجلسی +طرز تهیه انواع پختن برنج

    واژه های کلیدی: مرغ زعفرانی | مخلوط کن | فنجان | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • فروشگاه کتاب خارجی
  • کتب ارتوپد زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع تبلیغات
  • دانلود منابع مرجع سیستم های دینامیکی
  • دانلود منابع مرجع هنر ارتباطات
  • کتب نرم افزار CAD زبان اصلی
  • خرید کتاب های تاریخ از آمازون
  • خرید کتاب منطق فازی و برنامه های کاربردی زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع آمار ریاضی
  • کتب کتابخانه زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>