اطلاعیه سایت
نشانههای مرغوبیت زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه را با ترکیبات مختلفی چون آرد، ماست، تخممرغ، نشاسته، روغن و شکر تهیه میکنند. ترد و نازک بودن و شفافیت رنگ
نشانه های مرغوبیت زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه را با ترکیبات مختلفی چون آرد، ماست، تخم مرغ، نشاسته، روغن و شکر تهیه می کنند. ترد و نازک بودن و شفافیت رنگ زولبیا نشان دهنده استفاده از ماست و نشاسته مرغوب و سبک و روشن بودن رنگ بامیه نشانه تخم مرغ زیاد در آن است.
زولبیا و بامیه هایی که ضخامت زیادی دارند و در اصطلاح تخرمه و بیات و رنگشان تیره است حاوی بیشترین میزان آرد بوده و این تقلب محسوب می شود. انواعی که بافت از هم پاشیده، شکرک زده و بیش از حد نرم دارند مورد تائید نیستند.
زولبیا و بامیه سالم و مرغوب چه نشانه های دارند؟
رنگ هایی که حکایت می کنند
سوالی که زیاد خانواده ها می پرسند این است که زولبیا و بامیه های تیره رنگ بهترند یا انواعی که رنگ روشنی دارند؟ رنگ زولبیا و بامیه باید زرد طلایی، بافت و ظاهر آن یکدست و منسجم و ترد، وزن آن سبک، عطر و طعم مناسب و ضخامت کمی داشته باشد.
زولبیا و بامیه ای که به رنگ تیره و مات و متمایل به قهوه ای سوخته باشد یا طعم روغن سوخته بدهد یا ذرات ریز سیاه رنگی به بافت آن چسبیده باشد نشان دهنده استفاده از روغن های غیرقابل مصرفی است که به علت حرارت زیاد و مصرف بیش از حد به مرحله دود رسیده و سوخته و سمی شده است اند.
نشانههای مرغوبیت زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه را با ترکیبات مختلفی چون آرد، ماست، تخممرغ، نشاسته، روغن و شکر تهیه میکنند. ترد و نازک بودن و شفافیت رنگ
مصرف زولبیاهای رنگی ممنوع
برخی عرضه کنندگان جهت ایجاد تنوع، زولبیا را با موادی رنگی و طعم دار کرده تا بر فروش خود بیفزایند. استفاده از رنگ های غیر متعارف یا زعفران تقلبی در این نوع شیرینی ها باعث ایجاد رنگ های تیره و قرمز در بافت شیرینی شده است و نه تنها تهدیدکننده سلامت هستند بلکه با ایجاد این رنگ و طعم ها نمی توان بتازگی و سلامت مواد اولیه آن پی برد. توصیه بر این است که زولبیا و بامیه را فقط از قنادی و شیرینی پزی های مجوزدار خریداری کنید.
زولبیا، بامیه یا گوش فیل؟
معمولا زولبیا، گوش فیل و بامیه های دراز در مقایسه با بامیه های انگشتی و کوچک ضخامت زیاد و حاوی روغن و شیره زیادتری هستند.
بهتر است جهت مصرف یک تا دو عدد بامیه آن هم از انواع کوچک که واحد مشخصی از کالری دارند را گزینش کنید.
زولبیا و بامیه سالم و مرغوب چه نشانه های دارند؟
با مصرف یک عدد بامیه باید به اندازه سه قاشق از مصرف برنج خود کم کنید. در غیر این صورت در آخر ماه رمضان با اضافه وزن مواجه خواهید شد.
توصیه بر این است میوه های شیرین یا کشمش، خرما و انجیر خشک را به میزان متعادل جایگزین زولبیا و بامیه و تا جایی که می توانید از مصرف این نوع شیرینی پرکالری اجتناب کنید.
از نظر طب سنتی…
زولبیا در گروه حلواها واقع شده است است و چون مزاج آن گرم و تر هست، جهت گرم مزاجان بخصوص در فصول گرم سال بویژه در ایام روزه داری مناسب نیست لیکن باعث زیاد کردن احساس عطش در فاصله سحر تا افطار می شود و مصرف آن بخصوص در وعده سحر توصیه نمی شود.
نشانههای مرغوبیت زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه را با ترکیبات مختلفی چون آرد، ماست، تخممرغ، نشاسته، روغن و شکر تهیه میکنند. ترد و نازک بودن و شفافیت رنگ
واژه های کلیدی: استفاده | شیرینی | سلامت | زولبیا | مصرف بیش از حد |