• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » مضرات خوردن پنیر در وعده صبحانه چیست؟

    مضرات خوردن پنیر در وعده صبحانه چیست؟

    یکی از عوامل زمینه‌ساز بیماریها در دوران معاصر، رواج غلط های ملموس در تهیه و طبخ انواع مواد غذایی است و این تغییرات، معلول سلایق شخصی افراد طی گذشت

    مضرات خوردن پنیر در وعده صبحانه چیست؟

    یکی از عوامل زمینه ساز بیماریها در دوران معاصر، رواج غلط های ملموس در تهیه و طبخ انواع مواد غذایی است و این تغییرات، معلول سلایق شخصی افراد طی گذشت وقت بوده است.

    مصرف پنیر به تنهایی در وعده صبحانه باعث کندذهنی و رخوت

    مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر بوده و بلغم زاست؛ خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی حالی و کندی در یادگیری کرده و باعث کاهش تمرکز ذهن در افراد می شود، غده پاراتیروئید، وظیفه تنظیم کلسیم و فسفر بدن و جذب آن ها را به عهده دارد، این غده، کلسیم و فسفر را با یکدیگر و در کنار هم می شناسد بنابراین در زمانی که ماده غذایی حاوی کلسیم را مصرف می کنیم، باید همراه آن، مواد غذایی حاوی فسفر نیز مصرف کنیم، در غیر این صورت، غده پاراتیروئید، فسفر مورد نیاز را از فسفر موجود در مغز تامین می کند که موجب کندذهنی می شود.

    مضرات خوردن پنیر در وعده صبحانه چیست؟

    بهترین وقت مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن مانند گردو، زیره، سیاه دانه و آویشن است لیکن بیشترین میزان ترشح به وسیله غده پاراتیروئید در هنگام شب صورت می گیرد.

    استفاده از لوبیای قرمز در خورشت قورمه سبزی

    از آنجایی که خورشت قورمه سبزی جز غذاهای اصیل ایرانیست ولی متاسفانه در چند دهه اخیر دستخوش تغییراتی شده است است یکی از این تغییرات اضافه کردن لوبیای قرمز به جای لوبیای چشم بلبلی در ترکیب قورمه سبزی هست؛ استفاده از لوبیای قرمز نه تنها نفخ شدید ایجاد می کند بلکه میزان اوره و اسیداوریک خون را زیاد می کند این در حالیست که با اضافه کردن لوبیای چشم بلبلی چنین حالتی بوجود نمی آید.

    حتی در نحوه پخت و طبخ این غذای معروف ایرانی تغییراتی صورت گرفته است و آنهم سرخ کردن سبزی موجود در خورشت قورمه سبزی است در حالیکه اصل روش تهیه قورمه سبزی اینگونه نیست متاسفانه بسیاری از افراد(زنان منزل دار ایرانی) به مقدار روغن موجود در قورمه سبزی توجه بیشتری می کنند به این صورت که هر چه روغن موجود زیاد باشد آشپز را در تهیه این خورشت ماهرتر می پندارند.

    توصیه می شود از سرخ کردن سبزی قورمه سبزی خودداری کنید؛ لیمو عمانی موجود در خورشت قورمه سبزی و یا خورشت قیمه بعد از پخت کامل غذا دور ریخته شود؛ از خوردن لیمو عمانی موجود در این غذاها خودداری کنید چون بخش عظیمی از چربیها و مواد زاید غذا به وسیله لیمو عمانی حین پخت و پز جذب می شود لذا افرادیکه از چربی خون بالا و یا چاقی مفرط برخوردارند دقت نظر بیشتری در این خصوص داشته باشند.

    یکی از عوامل زمینه‌ساز بیماریها در دوران معاصر، رواج غلط های ملموس در تهیه و طبخ انواع مواد غذایی است و این تغییرات، معلول سلایق شخصی افراد طی گذشت

    در غالب موارد مشاهده می شود که افراد به منظور تهیه غذا با طعم مطبوع آن از فلفل دلمه ای بعنوان طعم دهنده استفاده می کنند به عنوان نمونه در تهیه چلو گوشت یا خوراک مرغ چنین تدابیری در نظر گرفته میشود ،لذا از خوردن فلفل دلمه ای موجود در اینگونه غذاها خودداری شود چون بخش عظیمی از مواد زاید اینگونه غذاها از جمله هورمونها جذب فضای داخلی فلفل دلمه ای می شوند.

    اضافه کردن شکر به خورشت فسنجان!

    در بسیاری از مناطق کشور عزیزمان ایران بمنظور سرو خورشت فسنجان مقداری شکر بعنوان افزودنی به آن اضافه می کنند چنین تدبیری کاملا اشتباه است عالی ترین مصلح خورشت فسنجان رب انار یا رب نارنج است که خاصیت خونسازی آنرا دوچندان میکند کما اینکه جذب ریزمغذیها را تسریع می بخشد و از ایجاد جوش صورت و بدن جلوگیری میکند ولی این در حالیست که شکر چنین خواصی ندارد.

    ظروف مخصوص تهیه و طبخ مواد غذایی بسیار مهم است بهتر است آب را در ظروف و لیوانهای مسی بنوشید- جهت تهیه غذاها بصورت کبابی بهتر است از سیخهای آهنی به جای آلومینیومی استفاده کنید – به جای ظروف تفلون و آلومینیومی بهتر است از ظروف مسی جهت طبخ غذا استفاده کنید.

    تهیه غذا در ظروف زودپز کاملا از نظر طب سنتی کشور عزیزمان ایران مطرود است چون تمام خاصیت مغذی مواد غذایی تحت فشار و دمای بسیار بالا از بین می رود در واقع غذا در این ظروف به تفاله ای بی ارزش تبدیل می شود( هیچگونه خاصیت تغذیه ای ندارد ) لذا غذا را با شعله پایین و در مدت وقت بیشتری تهیه و طبخ کنید.

    یادتان باشد غذاهای تهیه شده است در ظروف زودپز فشار خون و چربی خون را بالا میبرد و باعث ریزش موها میشود، کبد چرب ایجاد می کند، پرخاشگری و خشم را در افراد زیاد کردن می دهد.

    منبع: تسنیم

    مضرات خوردن پنیر در وعده صبحانه چیست؟

    واژه های کلیدی: خوردن لیمو عمانی | مواد غذایی | لیمو عمانی | قورمه سبزی | استفاده | استفاده | کلسیم | فسنجان | تنهایی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب ارتوپد زبان اصلی
  • منابع اورجینال روان شناسی
  • خرید کتاب تکس لاتکس زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع دیرینه شناسی
  • خرید کتاب های زبان اصلی مدیریت سیستم
  • دانلود فایل های زبان اصلی شیمی معدنی
  • خرید کتاب های واژهنامه از آمازون
  • کتب حیوان خانگی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی الکترونیک
  • هاردکپی کتاب های علوم پایه
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>