• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » برای تقویت معده چه بخوریم؟

    برای تقویت معده چه بخوریم؟

    چگونه معده را تقویت کنیم یک کارشناس طب سنتی گفت: کسانی که طبع معده ارزش سرد است و با مصرف کوچکترین ماده غذایی طبع سرد دچار مسئله می شوند

    چگونه معده را تقویت کنیم

    یک کارشناس طب سنتی گفت: کسانی که طبع معده ارزش سرد است و با مصرف کوچکترین ماده غذایی طبع سرد دچار مسئله می شوند می تواند سیب، انار و به مصرف کنند به چه دلیل که معده را تقویت می کند.

    به گزارش تسنیم، سید جواد علوی اظهار داشت: به طور کلی ۴ نوع هضم در بدن وجود دارد که می توان به هضم معدی کخ نتیجه آن کلیوس معده و ماده دفعی آن مدفوع هست، هضم دوم کبدی است که نتیجه آن تولید کیموس کبدی و ماده زاید آن ادرار هست، هضم سوم و چهارم هضم عروقی و عضوی نام دارد که ماده دفعی آن عرق، ناخن، مو و چرک هست، اشاره کرد.

    به گفته وی اختلال در هریک از مراحل هضم غذا موجب اختلال در تولید اخلاط می شود؛ بنابراین جهت تولید خلط خوب باید غذای مناسب یا ترکیب متعادل خورده شود تا کیلوس معدی طبیعی ایجاد شود و به دنبال آن اخلاط صالح در بدن تولید شود.

    برای تقویت معده چه بخوریم؟

    این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: کسانی در معده ارزش رطوب زیاد وجود دارد هضم غذا در معده به خوبی صورت نمی گیرد و به این افراد توصیه می کنیم که غذاهای لطیف و زودهضم مصرف کنند همچنین ابتدا و انتهای غذا کمی نمک بچشند.

    **مزه مزه کردن نمک قبل و بعد از غذا ۷۰ بیماری را از بین می برد

    علوی افزود: نمک ۷۰ بیماری را از بین می برد مسهل سودا، بلغم و صفراست البته باید خاطرنشان کرد که نمک در غذاها کم باشد به چه دلیل که استفاده مداوم از غذاهای شور مضر بوده و سلامتی را به خطر می اندازد.

    وی ادامه داد: مصرف بیش از حد غذاهای شور موجب فشار خون، پوکی استخوان و بیماری های دیگر می شود و مزه مزه کردن نمک قبل و بعد از غذا موجب گرم شدن طبع معده می شود که هضم غذا را اصلاح می بخشد و معده را از اخلاط مضر پاکسازی می کند همچنین جهت خوشمزه کردن غذا می توان به جای استفاده از نمک از چاشنی هایی مانند آب لیمو و آب نارنج استفاده کرد.

    چگونه معده را تقویت کنیم یک کارشناس طب سنتی گفت: کسانی که طبع معده ارزش سرد است و با مصرف کوچکترین ماده غذایی طبع سرد دچار مسئله می شوند

    این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: کسانی که با مصرف غذاهایی مانند شیر، پنیر ، ماست دچار مسئله می شوند و غذا به خوبی هضم نمی شود و دچار چاقی شکمی هستند، طبع معده آنها سرد است.

    علوی گفت: افرادی که طبع معده ارزش سرد است می توانند ماست را با آویشن، نعناع و پونه مصرف کنند یا شیر را با گلاب و عسل، پنیر را با مغز گردو مصرف کنند و غذاهای لطیف مانند سوپ آلو بخارا و هویج و گندم باشد یا تخم مرغ عسلی برایشان بسیار خوب است.

    وی خاطرنشان کرد: کسانی که طبع معده ارزش سرد است و با مصرف کوچکترین ماده غذایی طبع سرد دچار مسئله می شوند می تواند سیب، انار و به مصرف کنند به چه دلیل که معده را تقویت کرده همچنین افراد مرکبات را با گلپر مصرف کرده تا سردی مرکبات از بین رود و دچار مسئله نشوند.

    واژه های کلیدی: استفاده | استخوان | بیماری | سیب، انار و به |

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی پوست و زیبایی
  • دانلود فایل های زبان اصلی متغیر مختلط
  • کتب شیمی زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی منطق
  • خرید کتاب های گوارش از آمازون
  • کتاب های اپیدمیولوژی اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی روانپزشکی
  • منابع اورجینال تولید مواد غذایی
  • خرید کتاب پرستاری زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی گردشگری
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>