• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی

    روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی

    مخلوط کن | خوشمزه | شماره | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی

    روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی 

    امروز بشما روش تهیه سوپ خوشمزه گردو و خامه را آموزش میدهیم که واقعا بافایده و خوشمزه است و روش تهیه آن راحت می باشد. سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است که میتوانید در شب هاي زمستانی نوش جان کنید.

    مواد مورد نیاز جهت سوپ گردو و خامه :

    روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی

    آب مرغ ۴ الی ۵ پیمانه
    سیر ریز خردشده یک حبه

    عبارات مهم : مخلوط کن – خوشمزه
    پیازچه ریز خردشده یک شماره
    گردو خرد شده است یک پیمانه
    جوز هندی پودر شده است یک دوم قاشق چایخوری

    مواد مورد نیاز کرم:

    کره ۲ قاشق سوپخوری
    آرد ۲ قاشق سوپخوری
    خامه ۱۰۰ میلی متر
    جوز هندی پودر شده است یک قاشق چایخوری

    مخلوط کن | خوشمزه | شماره | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    مواد مورد نیاز رویه:

    برگ گشنیز تازه یک الی ۲ شماره
    گردو خرد شده است به مقدار لازم

    طرز تهیه سوپ گردو و خامه :

    آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

    روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی

    سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو رابه آن اضافه کنید. بعد از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه بپزند.

    سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

    مخلوط کن | خوشمزه | شماره | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

    برای تهیه کرم، کره را در ظرفی مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

    روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی

    آرد رابه آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن عوض کردن کند.

    خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

    جوز هندی پودر شده است را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.

    کرم رابه مواد پوره شده است اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.

    سپس سوپ را سرو کنید و روی آن رابا برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.

    واژه های کلیدی: مخلوط کن | خوشمزه | شماره | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال پیراپزشکی
  • خرید کتاب زبان اصلی اشپزی
  • خرید کتاب زبان اصلی باغبانی
  • منابع اورجینال مقاومت مصالح
  • خرید کتاب های تشخیص پزشکی از آمازون
  • خرید کتاب های خون شناسی و سرطان از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی ارتباط از راه دور
  • منابع اورجینال نرم افزار ماکرومدیا
  • منابع اورجینال روان شناسی
  • خرید کتاب زبان اصلی روماتولوژی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>