• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه آلوپارتا خوشمزه و عالی

    آموزش تهیه آلوپارتا خوشمزه و عالی

    سیب زمینی | مخلوط کن | خوشمزه | شماره | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    آموزش تهیه آلوپارتا خوشمزه و عالی

    آموزش تهیه آلوپارتا خوشمزه و عالی 

    آلوپارتا را می توانید به آسانی در منزل درست کنید و از این خوراکی عالی و خاص در کنار خانواده تان یا در مهمانی لذت ببرید. آلو پاراتا، نان سیب زمینی تند هندی و صبحانه مهم مردم در شمال هند است که روش تهیه آن را در این مقاله دیدن میکنید.

    مواد مورد نیاز جهت ۴ نفر:

    آموزش تهیه آلوپارتا خوشمزه و عالی

    ۳۰۰ گرم آرد گندم
    ۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

    عبارات مهم : سیب زمینی – مخلوط کن
    یک پیمانه آب
    نمک به مقدار لازم
    ۳۰۰ گرم سیب زمینی پخته و له شده
    ۱ شماره فلفل سبز کاملا خرد شده
    یک شاخه گشنیز خرد شده
    ۱ شماره پیاز میانگین خرد شده
    کره به مقدار لازم
    آلو پارتا؛ نان سیب زمینی هندی

    طرز تهیه:

    برای تهیه خمیر، آرد را در یک مخلوط کن بریزید. روغن گیاهی و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به تدریج آب را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. تا هنگامی یک خمیر نرم و یکدست ایجاد شود مخلوط کردن را ادامه دهید و در صورت لزوم آب اضافه کنید. روی خمیر را با یک پلاستیک پوشانده و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید

    سیب زمینی | مخلوط کن | خوشمزه | شماره | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    سیب زمینی له شده، فلفل، برگ هاي گشنیز، پیاز و نمک را در ظرف دیگری مخلوط کنید.برای تهیه پارتا، خمیر را به قسمت هاي مساوی تقسیم کرده و توپ هاي کوچک خمیری بسازید. سپس با وردنه صاف کنید.

    مخلوط سیب زمینی را روی خمیر صاف شده است اکران کنید.لبه هاي خمیر را با آب خیس کنید تا یک لایه پاراتای دیگر روی آن بچسبد.یک خمیر پاراتای دیگر را روی مخلوط قرار داده و با بهره گیری از وردنه لبه ها را فشار دهید و صاف کنید تا مطمئن شوید به هم چسبیده هست.

    یک تابه تخت را حرارت دهید و پاراتا را روی آن بگذارید و با دمای میانگین ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.نان را برگردانید و نصف قاشق چایخوری کره روی آن بگذارید و روی حرارت کم سرخ کنید.

    آموزش تهیه آلوپارتا خوشمزه و عالی

    وقتی قهوه اي شد مجدد برگردانید و طرف دیگر را هم کره اي کنید و روی حرارت کم بپزید تا به رنگ قهوه اي طلایی درآید.آلو پارتا را با هر چیزی که دوست دارید میل کنید.

    سیب زمینی | مخلوط کن | خوشمزه | شماره | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    واژه های کلیدی: سیب زمینی | مخلوط کن | خوشمزه | شماره | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب نانو زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع داروشناسی و سم شناسی
  • کتاب های انتشارات اورجینال
  • هاردکپی کتاب های هنر های گرافیکی
  • هاردکپی کتاب های بیوگرافی
  • دانلود منابع مرجع تربیت بدنی
  • کتب صنعت سیمان زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی کامپیوتر
  • کتب حرارت زبان اصلی
  • خرید کتاب منطق فازی و برنامه های کاربردی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>