• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » روش تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه و عالی

    روش تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه و عالی

    پنیر پارمزان | روغن زیتون | خوشمزه | مارچوبه | پاستا | حرارت | تنظیم | آبلیمو

    روش تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه و عالی

    روش تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه و عالی 

    طبخ پاستا همراه با تن ماهی میتواند مزه بسیار خوبی ایجاد نماید, از طرفی مواد مغذی در این غذا نیز برایتان بسیار خوب خواهد بود. بهره گیری از مارچوبه و منداب باعث می شود که این غذا نسبت به کنسرو تن ماهی, خوراکی سبک تر و ترد تر باشه.

    مواد لازم

    روش تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه و عالی

    کره ۲ قاشق غذاخوری
    پاستا ۲۳۰ گرم

    عبارات مهم : پنیر پارمزان – روغن زیتون
    آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه
    موسیر ۴ شماره
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    مارچوبه ۴۵۰ گرم
    منداب ۱۵۰ گرم
    پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
    رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
    آبلیمو ۴ قاشق چای خوری
    تن ماهی ۳۰۰ گرم
    روغن زیتون به میزان لازم

    حاضر کردن مواد جهت تهیه پاستا با تن ماهی:

    ۱٫ از پاستا با شکل دلخواهتون بهره گیری کنید.

    پنیر پارمزان | روغن زیتون | خوشمزه | مارچوبه | پاستا | حرارت | تنظیم | آبلیمو

    ۲٫ موسیر ها رو پوست گرفته و نازک برش بزنید.

    ۳٫ مارچوبه ها رو تمیز بشویید و به شکل قطعات ۴ سانتی متری برش بزنید.

    ۴٫ از پنیر پارمزان رنده شده است بهره گیری کنید.

    روش تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه و عالی

    ۵٫ روغن اضافی تن ماهی رو بگیرید.

    طرز تهیه

    پنیر پارمزان | روغن زیتون | خوشمزه | مارچوبه | پاستا | حرارت | تنظیم | آبلیمو

    ۱٫ در قابلمه اي, کره رو با پاستا, آب مرغ, ۲ پیمانه آب و موسیر ترکیب کنید. به اون ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بجوشونید.

    ۲٫ حرارت رو روی میانگین به بالا تنظیم کنید و در حالیکه مواد رو مدام هم می زنید جهت ۵ دقیقه یا تا زمانی که پاستا زیر دندان بیاد, بپزید.

    روش تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه و عالی

    ۳٫ مارچوبه ها رو اضافه کنید و جهت ۱ تا ۲ دقیقه دیگه بپزید. منداب, پنیر پارمزان رنده شده است و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.

    ۴٫ تن ماهی و آبلیمو رو هم با سایر مواد ترکیب کنید. غذا رو فورا سرو کنید. جهت سرو اندکی روغن زیتون, رنده پنیر پارمزان و فلفل سیاه روی پاستا بریزید.

    واژه های کلیدی: پنیر پارمزان | روغن زیتون | خوشمزه | مارچوبه | پاستا | حرارت | تنظیم | آبلیمو

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع مذهب بودا
  • منابع اورجینال پیراپزشکی
  • منابع اورجینال چکیده پایان نامه ها
  • کتب ارتوپد زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع مهندسی مکانیک
  • منابع اورجینال سیستم عامل
  • کتاب های تجهیزات نظامی اورجینال
  • خرید کتاب معماری زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های فرزندان
  • منابع اورجینال کتاب خوداموز
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>