اطلاعیه سایت
پنیر پارمزان | روغن زیتون | خوشمزه | مارچوبه | پاستا | حرارت | تنظیم | آبلیمو
روش تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه و عالی
طبخ پاستا همراه با تن ماهی میتواند مزه بسیار خوبی ایجاد نماید, از طرفی مواد مغذی در این غذا نیز برایتان بسیار خوب خواهد بود. بهره گیری از مارچوبه و منداب باعث می شود که این غذا نسبت به کنسرو تن ماهی, خوراکی سبک تر و ترد تر باشه.
مواد لازم
روش تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه و عالی
کره ۲ قاشق غذاخوری
پاستا ۲۳۰ گرم
عبارات مهم : پنیر پارمزان – روغن زیتون آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه
موسیر ۴ شماره
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
مارچوبه ۴۵۰ گرم
منداب ۱۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
آبلیمو ۴ قاشق چای خوری
تن ماهی ۳۰۰ گرم
روغن زیتون به میزان لازم
حاضر کردن مواد جهت تهیه پاستا با تن ماهی:
۱٫ از پاستا با شکل دلخواهتون بهره گیری کنید.
پنیر پارمزان | روغن زیتون | خوشمزه | مارچوبه | پاستا | حرارت | تنظیم | آبلیمو
۲٫ موسیر ها رو پوست گرفته و نازک برش بزنید.
۳٫ مارچوبه ها رو تمیز بشویید و به شکل قطعات ۴ سانتی متری برش بزنید.
۴٫ از پنیر پارمزان رنده شده است بهره گیری کنید.
روش تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه و عالی
۵٫ روغن اضافی تن ماهی رو بگیرید.
طرز تهیه
پنیر پارمزان | روغن زیتون | خوشمزه | مارچوبه | پاستا | حرارت | تنظیم | آبلیمو
۱٫ در قابلمه اي, کره رو با پاستا, آب مرغ, ۲ پیمانه آب و موسیر ترکیب کنید. به اون ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بجوشونید.
۲٫ حرارت رو روی میانگین به بالا تنظیم کنید و در حالیکه مواد رو مدام هم می زنید جهت ۵ دقیقه یا تا زمانی که پاستا زیر دندان بیاد, بپزید.
روش تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه و عالی
۳٫ مارچوبه ها رو اضافه کنید و جهت ۱ تا ۲ دقیقه دیگه بپزید. منداب, پنیر پارمزان رنده شده است و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.
۴٫ تن ماهی و آبلیمو رو هم با سایر مواد ترکیب کنید. غذا رو فورا سرو کنید. جهت سرو اندکی روغن زیتون, رنده پنیر پارمزان و فلفل سیاه روی پاستا بریزید.
واژه های کلیدی: پنیر پارمزان | روغن زیتون | خوشمزه | مارچوبه | پاستا | حرارت | تنظیم | آبلیمو