اطلاعیه سایت
آب گوجه فرنگی | پنیر پارمسان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | خوشمزه | فرنگی | حرارت
طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی خوشمزه و عالی
سس بلونز مخصوص بهره گیری روی پاستا است و بسیار خوشمزه می باشد. امروز با هم روش تهیه آن را مرور می کنیم تا طعم آن را تجربه کنیم.
مواد لازم:
طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی خوشمزه و عالی
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۵۰ گرم کره
عبارات مهم : آب گوجه فرنگی – پنیر پارمسان ۱ عدد پیاز میانگین خرد شده
۱ عدد هویج بزرگ رنده شده
۱ ساقه کرفس رنده شده
۱۰۰ گرم ژامبون خرد شده
۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲۰۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۵۰۰ میلی لیتر آب مرغ
طرز تهیه:
۱-روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آنها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا پیازها کاملا براق شوند.
آب گوجه فرنگی | پنیر پارمسان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | خوشمزه | فرنگی | حرارت
۲-گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.
۳-آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را چندان کنید تا تبخیر شود.
۴-در یک کاسه، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.
طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی خوشمزه و عالی
۵-درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۲ ساعت نیم جوش شود. هر نیم ساعت یک بار به آن سر زده و مواد را هم بزنید.
۶-برای سرو این سس، پاستای موردعلاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.
آب گوجه فرنگی | پنیر پارمسان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | خوشمزه | فرنگی | حرارت
واژه های کلیدی: آب گوجه فرنگی | پنیر پارمسان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | خوشمزه | فرنگی | حرارت