• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه پلوی زعفرانی و کوفته خوشمزه

    طرز تهیه پلوی زعفرانی و کوفته خوشمزه

    روغن زیتون | مخلوط کن | خوشمزه | حرارت | آموزش | زعفران | خوشمزه | آموزش آشپزی

    طرز تهیه پلوی زعفرانی و کوفته خوشمزه

    طرز تهیه پلوی زعفرانی و کوفته خوشمزه 

    آموزش تهیه پلوی زعفرانی خوشمزه و بینظیر جهت شما که علاقه به خوردن پلو به همراه کوفته دارید آن هم از نوع کوفته اسپایسی. همه ي وقت پلوی زعفرانی طرفدارن چندان و خاص خود را داشته هست. در این مقاله روش تهیه یک پلوی زعفرانی خوشمزه با کوفته اسپایسی را به شما آموزش می دهیم.

    میزان سرو: ۶ نفر

    طرز تهیه پلوی زعفرانی و کوفته خوشمزه

    مواد مورد نیاز کوفته:
    گوشت «چرخ کرده»: ۵۰۰ گرم

    عبارات مهم : روغن زیتون – مخلوط کن
    پیاز کوچک «خرد شده»: ۱ عدد
    سیر: ۴ حبه
    نان آزمون «خرد شده»: ۲ عدد
    شیر: به مقدار لازم
    زیره «پودر شده»: ۱ ق چ
    فلفل سیاه «پودر شده»: یک دوم ق چ
    فلفل قرمز «پودر شده»: ۳ ق چ
    نمک: به مقدار لازم
    روغن زیتون: ۸۰ گرم

    مواد مورد نیاز پلو:
    برنج: یک و یک دوم پیمانه
    زعفران «دم کرده»: به مقدار لازم
    آب داغ: یک پیمانه
    روغن زیتون: ۲ ق س
    فلفل قرمز «خرد شده»: ۳ عدد
    نمک: به مقدار لازم
    آب مرغ: ۲ پیمانه

    روغن زیتون | مخلوط کن | خوشمزه | حرارت | آموزش | زعفران | خوشمزه | آموزش آشپزی

    طرز تهیه:
    ۱٫ گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده است و سیر له شده است را با هم مخلوط کنید. نان هاي آزمون را خرد کرده و در مقداری شیر قرار دهید تا خیس خورده و نرم شوند، سپس زیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به مواد اضافه و مخلوط کنید.

    ۲٫ مواد را به خوبی روز دهید و گلوله هاي کوچکی از آن جدا کنید روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. کوفته ها را در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته شوند، سپس آن ها را روی پارچه کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی ارزش گرفته شود.

    ۳٫ جهت تهیه پلو، برنج یک پیمانه و آب داغ را حدود ۱۵ دقیقه در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا آب برنج کشیده شود.

    طرز تهیه پلوی زعفرانی و کوفته خوشمزه

    ۴٫ روغن زیتون را در ظرف جداگانه گرم کرده و فلفل قرمز خردشده را حدود ۵ دقیقه در آن تفت دهید سپس به آن برنج اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه به پخت ملایم مواد ادامه دهید.

    ۵٫ زعفران دم کشیده، آب مرغ و نمک را اضافه کنید. هنگامی که آب مرغ به جوش آمد کوفته ها را اضافه کنید و به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا آب بخار شود و برنج دم بکشد. سپس سرو کنید.

    روغن زیتون | مخلوط کن | خوشمزه | حرارت | آموزش | زعفران | خوشمزه | آموزش آشپزی

    نکته: در صورت میل به جای فلفل قرمز می توانید از بادام پرک شده است و برشته شده است بهره گیری کنید.

    طرز تهیه پلوی زعفرانی و کوفته خوشمزه

    واژه های کلیدی: روغن زیتون | مخلوط کن | خوشمزه | حرارت | آموزش | زعفران | خوشمزه | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب جراحی عمومی زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع ریه و تنفس
  • خرید کتاب های خون شناسی و سرطان از آمازون
  • دانلود منابع مرجع بوم شناسی
  • دانلود منابع مرجع تعمیر ونگهداری هواپیما
  • کتاب های سخنرانی اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی ادبیات علمی محبوب
  • خرید کتاب های میکرب شناسی از آمازون
  • منابع اورجینال محیط بانی
  • خرید کتاب های زبان اصلی کتب عاشقانه
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>