• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » خورش لپه و بادمجان+اموزش پخت انواع خورشت سنتی

    خورش لپه و بادمجان+اموزش پخت انواع خورشت سنتی

     

    آموزش درست کردن خورش لپه و بادمجان

    خورش لپه و بادمجان+اموزش پخت انواع خورشت سنتی

    آموزش درست کردن خورش لپه و بادمجان

    خورش لپه و بادمجان که بسیار خوش طعم است و منبع انرژی نیز می باشد. حتما این خورش را گهگاهی در خانه درست کنید. خورش قیمه بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه است که در وعده های غذایی همه ما ایرانی قرار دارد. در این مطلب نوع دیگری از این خورش را به شما آموزش می دهیم که برای تنوع بد نیست گاهی این خورش را جایگزین آن نوع همیشگی کنید.

    مواد لازم:
    گوشت قرمز (چرخکرده) ۳۰۰گرم
    پیاز (بزرگ) ۱عدد
    لپه ۱ استکان
    بادمجان ۱ کیلو
    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
    کره به میزان لازم
    گوجه فرنگی گیلاسی ۳۰۰گرم
    زعفران (آبکرده و غلیظ) ۳قاشق سوپخوری
    گرد لیمو به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    نمک به میزان لازم
    زرده تخم مرغ ۳عدد

    آموزش درست کردن خورش لپه و بادمجانخورش لپه و بادمجان+اموزش پخت انواع خورشت سنتی

    طرز تهیه:

    در ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با مقدار کمی کره سرخ می کنیم. لپه را شسته و بعد از خشک کردن به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی لپه از بین برود. زردچوبه و رب را در این مرحله اضافه می کنیم. لازم است که رب را تفت دهیم چون باعث لعاب دار شدن خورش می شود.

    ۳ تا ۴ لیوان آب روی آن ریخته و به محض این که جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم خوب بپزد. بادمجان را از قبل شسته و از وسط دو نیم کرده یا حلقه حلقه برش می دهیم و داخل روغن یا کره سرخ می کنیم. گوشت چرخکرده را با زرده های تخم مرغ مخلوط کرده و به خوبی ورز میدهیم

    و آن را به صورت گلوله در آورده و در کره یا روغن سرخ میکنیم.۲۰ دقیقه قبل از این که ظرف را از روی حرارت برداریم بادمجان های سرخ شده را روی خورش چیده و زعفران آب کرده، گرد لیمو یا آب لیمو، فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش آماده شود.گوجه های گیلاسی را شسته و درسته سرخ میکنیم و روی خورش آماده شده میریزیم.

    نکات:

    ۱)حتما لپه را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲بار جوشانده و آبش را خالی کنید تا نفخ آن گرفته شود.

    ۲)اگر لپه قبل از پختن خوب تفت داده شود له نمیشود.

    ۳)در صورت تمایل مقداری لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید.

    ۴)بهتر است مقداری سیب زمینی هم سرخ کرده و با خورش سرو کنید.

    خورش لپه و بادمجان+اموزش پخت انواع خورشت سنتی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های تجهیزات نظامی اورجینال
  • منابع اورجینال فیزیک پلاسما
  • خرید کتاب های زبان اصلی کامپیوتر
  • فروشگاه کتاب خارجی
  • دانلود منابع مرجع آزمون های استرالیا
  • منابع اورجینال تولید مواد غذایی
  • خرید کتاب های کامپایلرها از آمازون
  • خرید کتاب ساخت و ساز زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی جمع آوری
  • خرید کتاب کشاورزی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>