خانه » آشپزی و تغذیه » دسر ترشی،سالاد و بستنی » طرز تهیه ترشی سالاد فصل/اموزش تهیه شوری/چطور ترشی سالادفصل درست کنیم؟ترشی یالاد فصل چاشنی بی نظیر غذا+عکس
 modiseh 

طرز تهیه ترشی سالاد فصل/اموزش تهیه شوری/چطور ترشی سالادفصل درست کنیم؟ترشی یالاد فصل چاشنی بی نظیر غذا+عکس

425726986_84112

ترشی سالاد فصل

 

✍مواد لازم:

گل کلم :۳ لیوان خرد کرده

هویج :۲  لیوان خرد کرده

کرفس :۲ لیوان خرد کرده

سیر :۵، ۶ حبه

گوجه فرنگی:۲ تا ۳کیلو

فلفل سبز تند:۵ ، ۶ عدد

سرکه سفید :۱ لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه

نمک و زرد چوبه :۱ قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه

 

🍜طرز تهیه:

گوجه فرنگی ها را در قطعات بزرگ خرد می کنیم و در یک ظرف پلاستیکی میریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و با دست خوب آنها را چنگ می زنیم و حدود ۱۵ ساعت اجازه می دهیم به همان حالت در یک جای خنک بماند. بعد از اینکه گوجه ها ساعت ها در نمکماندند از صافی رد می کنیم و روی حرارت می جوشانیم تا اندازه ای که آب ان تبخیر شود و یک مایع نیمه غلیظ به دست آید.

مواد دیگر ترشی را هم خوب خرد می کنیم و بعد از شستن داخل یک سبد می ریزیم تا به خوبی آب آنها جدا شود.

مواد خرد شده را داخل ظرف مورد نظر( همان ظرفی که گوجه در ان روی حرارت بود ) ریخته و آب گوجه و مواد را تا حدی که کمی جوش بزنند روی حرارت می گذاریم و سپس با زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی و مقدار کمی سرکه تا حدی که زیاد شل نشود مخلوط می کنیم. مواد ترشی سرد شده را داخل ظرف مورد نظر ریخته و درب ان را خوب می بندیم و بعد از ۲ الی ۳ هفته که جا افتاد قابل استفاده است.

 

 

ترشی سالد فصل

 

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>