اطلاعیه سایت
مواد لازم
• ۱٫۵ پیمانه بلغور گندم تركیه
• ۲ عدد گوجه فرنگی
• ۱ عدد پیاز
• ۱ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
• دو و نیم پیمانه آب یا آب گوشت
• ۵۰ گرم كره
• نمك و فلفل سیاه
پلو بلغور+اموزش غذای ستنی ترکیه+عکس
طرز تهیه
كره را درون قابلمه متوسطی با حرارت ملایم آب کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. رب را به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ریز شده، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كنید. پس از اینکه آب گوجه فرنگی كشیده شد بلغور گندم را همراه با آب گوشت درون قابلمه بریزید و با حرارت متوسط بگذارید پخته شوند تا آب بلغور کشیده شود. سپس به مدت ۱۵ دقیقه آن را دم کنید.
پلو بلغور+اموزش غذای ستنی ترکیه+عکس
اشتراک گذاری مطلب