خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » سیمیت نمكی+اموزش پخت شیرینی سنتی ایرانی
 modiseh 

سیمیت نمكی+اموزش پخت شیرینی سنتی ایرانی

مواد لازم

•    ۱۰۰ گرم كره

•    ۱۰ گرم بكینگ پودر

•    یك قاشق چایخوری نمك

•    ۲ قاشق چایخوری سركه

•    یك فنجان کوچک روغن زیتون

•    آرد

•    ۱ عدد سفیده تخم مرغ

•    كنجد

سیمیت نمكی+اموزش پخت شیرینی سنتی ایرانی

طرز تهیه

۱٫    فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۲٫    کره را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود. در یک کاسه، بكینگ پودر، نمك، سركه و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید و ورز دهید.

۳٫    مقداری از خمیر را بردارید و به شكل حلقه درآورید. سپس در سفیده تخم مرغ بغلتانید و در سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. روی آنها کنجد بپاشید.

۴٫    سینی را در فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند. آنها را پس از خنک شدن، سرو کنید.

سیمیت نمكی+اموزش پخت شیرینی سنتی ایرانی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>