اطلاعیه سایت
شیرینی گردویی یکی از شیرینی های معروف ایرانیان برای نوروز است. با ما همراه شوید تا با طرز تهیه این شیرینی گردویی آشنا شوید.
مواد لازم برای درست کردن شیرینی گردویی
دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز
زرده تخم مرغ : ۶ عدد
شکر آسیاب شده : ۱/۲ فنجان
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
گردو آسیاب شده : ۳ فنجان
دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز
مرحله اول درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز
فر را روشن کرده و درجه آن را روی ۳۰۰ بگذارید تا کامل گرم شود.
با همزن دستی به آرامی تخم مرغ ها را هم بزنید.
دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز
مرحله دوم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز
نصف پودر شکر را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید.
دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز
مرحله سوم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز
بعد از حل شدن نصفه اول، نصفه دوم شکر آسیاب شده را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز
مرحله چهارم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز
بعد از حل شدن کامل پودر قند ، وانیل را اضافه کنید.
دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز
مرحله پنجم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز
گردوهای آسیاب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز
مرحله ششم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز
کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده و از مخلوط به اندازه یک قاشق غذاخوری سرخالی روی کاغذ روغنی پهن کنید.
روی هر کدام یک عدد گردو قرار دهید.
سینی را برای مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید و اگر احساس کردید شیرینی ها خام هستند ۱۰ دقیقه دیگر هم درون فر بگذارید.
دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز