اطلاعیه سایت
طرز تهیه کیک پنیرخامه ای خوشمزه
کیک ها انواع بسیاری دارند و مزه های متفاوت,اما کیک پنیر خامه ای مزه ای بسیار خاص و جالب دارد. چون طعم گس دارد.
مواد لازم جهت تهیه کیک پنیر خامه ای :
۱٫ کره آب شده جهت چرب نمودن قالب : ۲ قاشق غذاخوری
۲٫ کره : ۵۰ گرم
۳٫ بیسکویت زنجبیلی , خرد شده : ۱۵۰ گرم
۴٫ مربای ساقه زنجبیل , خرد شده : ۲۵ گرم
۵٫ پنیر پارمزان : ۵۰۰ گرم
۶٫ پوست ریز رنده شده و آب لیمو ترش : ۲ عدد
۷٫ شکر دانه ریز : ۱۰۰ گرم
۸٫ تخم مرغ بزرگ , زرده وسفیده از هم جدا شده : ۲ عدد
۹٫ شربت میوه جهت سرو ( به توصیه سرآشپز مراجعه شود ) : مقداری
طرز تهیه کیک پنیر خامه ای :
۱٫ قالبی ۲۵ سانتی متری که کف و دیواره های آن از هم جدا می شوند را چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .
۲٫ کره را در قابلمه ای آب نموده و به بیسکویت ها و زنجبیل خرد شده اضافه نمایید . ته قالب را با مخلوط بیسکویت بپوشانید تا به ضخامت ۵ میلی لیتر از کف قالب بالا بیاید .
۳٫ پنیر , پوست و آب لیمو , شکر و زرده های تخم مرغ را با هم بزنید تا یکدست شوند .
۴٫ سفیده تخم مرغ ها را بزنید تا فرم گرفته و سفت شوند , آن ها را به مخلوط پنیر و لیمو بیافزایید
۵٫ مخلوط را در قالب آماده شده ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا کیک خودش را بگیرد . در صورتی که کیک در حین پخت ترک خورده و وسط آن گود شود , امری کاملا طبیعی است .
۶٫ بگذارید کیک پنیر داخل قالب سرد شود . کیک را به همراه یک قاشق پر از شربت میوه سرو نمایید .
توصیه سرآَشپز جهت تهیه کیک پنیر خامه ای :
شربت میوه را می توان با پخت ۴۰۰ گرم میوه از جمله شاه توت به همراه ۲ قاشق غذاخوری آب , به مدت ۵ دقیقه تهیه نمود . این مخلوط را از داخل صافی گذارنده و به آن یک قاشق غذاخوری پودر قند اضافه نمایید . اجازه دهید قبل از سرو به خوبی سرد شود .