خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » طرز تهیه شیرینی «پرنسس بریجیت»؛ شیرینی روسیه‌ای
 modiseh 

طرز تهیه شیرینی «پرنسس بریجیت»؛ شیرینی روسیه‌ای

38

طرز تهیه شیرینی «پرنسس بریجیت»؛ شیرینی روسیه‌ای
این شیرینی سنتی متعلق به روسیه است. درست کردن آن خیلی راحت و ساده است. این شیرینی را درست کنید و به همه پُز دهید که شیرینی خارجکی درست کرده اید.
مواد لازم:

  • آرد ۲۰۰ گرم
  • پودر شكر ۲۰۰ گرم
  • نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • آرد ذرت ۲ قاشق چایخوری
  • روغن كانولا یا ذرت ۱۲۵ میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
  • وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • گردوی برشته و آسیاب كرده  ۶۰ گرم

طرز تهیه

۱-آرد، یك‌چهارم از پودر شكر، نمك و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید. آن‌گاه روغن را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، نیمی از مواد خشك را همراه با وانیلین، به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

۲-سپس باقیمانده‌ی مواد خشك و گردو را اضافه نمائید و قدری ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید.

۳-حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و با فاصله، در سینی مخصوص شیرینی‌پزی بچینید و به مدت تقریبی ۱۰-۱۲ دقیقه، در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

۴-اكنون سینی را از فر در آورید و بعد از ۵ دقیقه، شیرینی‌ها را در باقیمانده‌ی پودر شكر بلغتانید.

۵-همینكه شیرینی قدری خنك شد، دوباره آن را در پودر قند بلغتانید و این كار را یك بار دیگر، تكرار كنید تا لایه‌ی نسبتاً ضخیمی از پودر شكر، شیرینی‌ها را در بر بگیرد.

۶-اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی، بچینید.

یادآوری

۱-خمیر این شیرینی قدری خشك است و فقط با ورز دادن نرم و صاف می‌شود. بنابراین از افزودن مواد اضافی به آن جداً خودداری كنید.

۲- سینی را اصلاً چرب نكنید.

طرز تهیه شیرینی «پرنسس بریجیت»؛ شیرینی روسیه‌ای

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>