• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت و تهیه اشکنه مجلسی

    آموزش دستور پخت و تهیه اشکنه مجلسی

    طرز تهیه اشکنه بسیار خوشمزه + عکس اشکنه معمولی

    آموزش دستور پخت و تهیه اشکنه مجلسی

    اشکنه اشکنه اصل اشکنه خوشمزه اشکنه مخصوص انواع اشکنه ها دستور عمل اشکنه روش اصلی تهیه اشکنه طرز پخت اشکنه طرز تهیه اشکنه طرز تهیه اشکنه خوشمزه طرز تهیه دسر اشکنه عکس اشکنه

    مواد لازم:

    پیاز=۲ تا ۳ عدد
    روغن=۱۰۰ گرم(۲/۱ لیوان سرخالی)
    تخم مرغ=۳ تا ۴ عدد
    شنبلیله خشک و نرم=یک قاشق سوپخوری
    آرد=۲ قاشق سوپخوری
    زردچوبه(در صورت تمایل)=یک قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل=به مقدار کافی

    ***   ***   ***

    طرز تهیه:

    پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .

    امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید. 🙂

    اشتراک گذاری مطلب

    تاکنون یک نظر ثبت شده است.

    1. ممنون از شما

    پاسخ به طرز تهیه اشکنه | انصراف

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های اپیدمیولوژی اورجینال
  • منابع اورجینال مولکول شناسی
  • خرید کتاب زبان اصلی فن آوری سوخت
  • خرید کتاب زبان اصلی چشم پزشکی
  • هاردکپی کتاب های فن آوری ریز پردازنده
  • هاردکپی کتاب های علوم پایه
  • خرید کتاب های زبان اصلی موسیقی (گیتار)
  • دانلود منابع مرجع تبلیغات
  • دانلود فایل های زبان اصلی جراحی پلاستیک
  • خرید کتاب بازی های فکری زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>