خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت و تهیه اشکنه مجلسی
 modiseh 

آموزش دستور پخت و تهیه اشکنه مجلسی

طرز تهیه اشکنه بسیار خوشمزه + عکس اشکنه معمولی

آموزش دستور پخت و تهیه اشکنه مجلسی

اشکنه اشکنه اصل اشکنه خوشمزه اشکنه مخصوص انواع اشکنه ها دستور عمل اشکنه روش اصلی تهیه اشکنه طرز پخت اشکنه طرز تهیه اشکنه طرز تهیه اشکنه خوشمزه طرز تهیه دسر اشکنه عکس اشکنه

مواد لازم:

پیاز=۲ تا ۳ عدد
روغن=۱۰۰ گرم(۲/۱ لیوان سرخالی)
تخم مرغ=۳ تا ۴ عدد
شنبلیله خشک و نرم=یک قاشق سوپخوری
آرد=۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه(در صورت تمایل)=یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی

***   ***   ***

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید. 🙂

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تاکنون یک نظر ثبت شده است.

  1. ممنون از شما

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>