• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » پخت شیرینی عید+پخت شیرینی بادامی باطعم پرتقال

    پخت شیرینی عید+پخت شیرینی بادامی باطعم پرتقال

     

    شیرینی خشک

    شیرینی عید,شیرینی عید نوروز,شیرینی ساده

    شیرینی عید,شیرینی عید نوروز,شیرینی ساده,شیرینی ولنتاین,شیرینی پرتقالی,شیرینی بادامی,طرز تهیه فراستینگ روی شیرینی

    شیرینی پرتقال بادامی مناسب عید نوروز

    مواد لازم برای حدود ۱۵۰ عدد شیرینی قلبی ۴ سانتی

    کره نرم

    ۱ فنجان

    شکر

    نصف فنجان

    رنده ی پوست پرتقال

    ۱ ق غ

    آب پرتقال

    ۴ ق غ

    وانیل

    ۱ ق چ

    آرد

    ۲ و نیم فنجان

    پودر بادام

    سه چهارم فنجان

    مواد لازم برای فراستینگ

    پنیر خامه ای نرم

    ۱۱۵ گرم

    پودر شکر الک شده

    ۱ فنجان

    آب پرتقال

    ۱ ق غ

    وانیل

    ۱ ق چ

    رنگ خوراکی

    در صورت تمایل

     طرز تهیه :

    در این مقاله از کدرشما را با طرز تهیه شیرینی پرتقال بادامی مناسب عید نوروز آشنا میکنیم .

    کره را با همزن برقی و سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه بزنید سپس شکر را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود . رنده ی پوست پرتقال ، آب پرتقال و وانیل را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . آرد بادام را اضافه کرده مخلوط نمایید و سپس آرد سفید را با مواد مخلوط کرده هم بزنید تا کاملا شکلخمیری به خودشان بگیرند .

    فر را با دمای ۱۸۰  درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

    روی سطح کار را کمی آرد بزنید و خمیر را به قطر نیم سانتی با وردنه باز کنید و با یک قالب قلب ۴ سانتی یا طرح دلخواهتان قالب بزنید  و در یک سینی فر بدون این که چرب کنید بچینید و  به  مدت ۸ – ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود .

    شیرینی عید,شیرینی عید نوروز,شیرینی ساده

    برای فراستینگ روی کوکی ها پنیر خامه ای ، پودر شکر ، آب پرتقال و ۱ ق چ وانیل را هم بزنید تا یکدست شود سپس رنگ خورکی را اضافه کرده هم بزنید و کرم آماده شده را در قیف ریخته و روی شیرینی ها را بعد ازین که کاملا خنک شدند به سلیقه ی خودتان تزئین نمایید .

    میتوانید از کانفتی های رنگین کمانی هم برای زیباتر شدن شیرینی استفاده کنید .

    اگر میخواهید شیرینی را تا مدت زیادی نگهدای کنید رویش کرم نکشید و بعد از سرد شدن در یک ظرف بدون نفوذ هوا در یخچال نگهداری کنید و قبل از سرو فراستینگ رویش را آماده کرده شیرینی ها را تزئین نموده سرو  کنید .

    مترجم : سمانه آشوری

    تهیه و ترجمه اختصاصی کدر

     

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال مقاومت مصالح
  • خرید کتاب اقتصاد سنجی زبان اصلی
  • خرید کتاب منطق فازی و برنامه های کاربردی زبان اصلی
  • کتاب های زبان روسی اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی علم
  • خرید کتاب های بیماری های عفونی از آمازون
  • منابع اورجینال هنر
  • خرید کتاب های انسان شناسی از آمازون
  • خرید کتاب سینما زبان اصلی
  • منابع اورجینال ارتباط از راه دور
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>