اطلاعیه سایت
شیرینی خشک
شیرینی عید,شیرینی عید نوروز,شیرینی ساده,شیرینی ولنتاین,شیرینی پرتقالی,شیرینی بادامی,طرز تهیه فراستینگ روی شیرینی
شیرینی پرتقال بادامی مناسب عید نوروز
مواد لازم برای حدود ۱۵۰ عدد شیرینی قلبی ۴ سانتی |
|
کره نرم |
۱ فنجان |
شکر |
نصف فنجان |
رنده ی پوست پرتقال |
۱ ق غ |
آب پرتقال |
۴ ق غ |
وانیل |
۱ ق چ |
آرد |
۲ و نیم فنجان |
پودر بادام |
سه چهارم فنجان |
مواد لازم برای فراستینگ |
|
پنیر خامه ای نرم |
۱۱۵ گرم |
پودر شکر الک شده |
۱ فنجان |
آب پرتقال |
۱ ق غ |
وانیل |
۱ ق چ |
رنگ خوراکی |
در صورت تمایل |
در این مقاله از کدرشما را با طرز تهیه شیرینی پرتقال بادامی مناسب عید نوروز آشنا میکنیم .
کره را با همزن برقی و سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه بزنید سپس شکر را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود . رنده ی پوست پرتقال ، آب پرتقال و وانیل را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . آرد بادام را اضافه کرده مخلوط نمایید و سپس آرد سفید را با مواد مخلوط کرده هم بزنید تا کاملا شکلخمیری به خودشان بگیرند .
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
روی سطح کار را کمی آرد بزنید و خمیر را به قطر نیم سانتی با وردنه باز کنید و با یک قالب قلب ۴ سانتی یا طرح دلخواهتان قالب بزنید و در یک سینی فر بدون این که چرب کنید بچینید و به مدت ۸ – ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود .
برای فراستینگ روی کوکی ها پنیر خامه ای ، پودر شکر ، آب پرتقال و ۱ ق چ وانیل را هم بزنید تا یکدست شود سپس رنگ خورکی را اضافه کرده هم بزنید و کرم آماده شده را در قیف ریخته و روی شیرینی ها را بعد ازین که کاملا خنک شدند به سلیقه ی خودتان تزئین نمایید .
میتوانید از کانفتی های رنگین کمانی هم برای زیباتر شدن شیرینی استفاده کنید .
اگر میخواهید شیرینی را تا مدت زیادی نگهدای کنید رویش کرم نکشید و بعد از سرد شدن در یک ظرف بدون نفوذ هوا در یخچال نگهداری کنید و قبل از سرو فراستینگ رویش را آماده کرده شیرینی ها را تزئین نموده سرو کنید .
مترجم : سمانه آشوری
تهیه و ترجمه اختصاصی کدر