اطلاعیه سایت
ابتدا شربت را آماده میکنیم در یک کاسه شیر ریخته رویش شکر و خامه می ریزیم و با مخلوط کن خوب هم میزنیم تا ذرات شکر حل شود و در یخچال قرار میدهیم. حالا زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا میکنیم ابتدا سفیده را آنقدر هم زده تا مثل برف شود. به زرده , شکر , پودر نارگیل ,کره را کم کم ریخته و با کمک میکسر مخلوط میکنیم در آخر آرد را می ریزیم یک ظرف پیرکس را با کره چرب کرده و خمیر را در آن می ریزیم و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم
ما درسایت دسر روانی که از دسرهای معروف ترکیه است انواع مختلفی از آن را آموزش دادیم که این روانی هم نوع دیگری است در ادامه رسپی آن را بخوانید
دسر مکزیکی + انواع دسر ترکیه ای برای نوروز ۹۵ + سال ۲۰۱۶
مواد لازم:
تخم مرغ ۵ عدد
شکر نصف لیوان
کره ۴ قاشق نرم شده
آرد ۱ لیوان سرخالی
پودر نارگیل ۱ لیوان
شربت :
شیر ۱٫۵ لیوان
خامه ۲ عدد ۲۰۰ میلی
شکر ۸ قاشق
سس آماده برای رویش
طرز تهیه :
ابتدا شربت را آماده میکنیم در یک کاسه شیر ریخته رویش شکر و خامه می ریزیم و با مخلوط کن خوب هم میزنیم تا ذرات شکر حل شود و در یخچال قرار میدهیم. حالا زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا میکنیم ابتدا سفیده را آنقدر هم زده تا مثل برف شود. به زرده , شکر , پودر نارگیل ,کره را کم کم ریخته و با کمک میکسر مخلوط میکنیم در آخر آرد را می ریزیم یک ظرف پیرکس را با کره چرب کرده و خمیر را در آن می ریزیم و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بیست دقیقه اول اصلا درب فر را باز نمیکنیم بعد از این مدت کنترل میکنیم تا رویش طلایی شود از فر در آورده از یخچال شربت را در می آوریم شربت را ریخته وقتی کامل جذب شد ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم رویش سس میوه ای می دهیم و برش میزنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است.