خانه » آشپزی و تغذیه » دسر ترشی،سالاد و بستنی » دسر مکزیکی + انواع دسر ترکیه ای برای نوروز ۹۵ + سال ۲۰۱۶
 modiseh 

دسر مکزیکی + انواع دسر ترکیه ای برای نوروز ۹۵ + سال ۲۰۱۶

ابتدا شربت را آماده میکنیم  در یک  کاسه شیر ریخته رویش شکر و خامه می ریزیم و با مخلوط کن خوب هم میزنیم  تا ذرات شکر حل شود و در یخچال قرار میدهیم. حالا زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا میکنیم  ابتدا سفیده را آنقدر هم زده تا مثل برف شود. به زرده , شکر , پودر نارگیل ,کره را کم کم ریخته و با کمک میکسر مخلوط  میکنیم  در آخر آرد را می ریزیم  یک ظرف پیرکس  را با کره  چرب کرده و خمیر را در آن می ریزیم و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم

meksika-revani

ما درسایت دسر روانی که از دسرهای معروف ترکیه است  انواع مختلفی از آن را آموزش دادیم که این  روانی هم نوع دیگری است در ادامه رسپی آن را بخوانید

دسر مکزیکی + انواع دسر ترکیه ای برای نوروز ۹۵ + سال ۲۰۱۶

مواد لازم:

تخم مرغ ۵ عدد

شکر نصف لیوان

کره ۴ قاشق نرم شده

آرد ۱ لیوان سرخالی

پودر نارگیل ۱ لیوان

شربت :

شیر ۱٫۵ لیوان

خامه ۲ عدد ۲۰۰  میلی

شکر ۸ قاشق

سس آماده برای رویش

meksika-revani1

طرز تهیه :

ابتدا شربت را آماده میکنیم  در یک  کاسه شیر ریخته رویش شکر و خامه می ریزیم و با مخلوط کن خوب هم میزنیم  تا ذرات شکر حل شود و در یخچال قرار میدهیم. حالا زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا میکنیم  ابتدا سفیده را آنقدر هم زده تا مثل برف شود. به زرده , شکر , پودر نارگیل ,کره را کم کم ریخته و با کمک میکسر مخلوط  میکنیم  در آخر آرد را می ریزیم  یک ظرف پیرکس  را با کره  چرب کرده و خمیر را در آن می ریزیم و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  بیست دقیقه اول اصلا درب فر را باز نمیکنیم   بعد از این مدت کنترل میکنیم  تا رویش طلایی شود از فر در آورده  از یخچال شربت را در می آوریم  شربت را ریخته وقتی کامل جذب شد ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم   رویش  سس میوه ای  می دهیم  و برش میزنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. 

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>