اطلاعیه سایت
چطور در خانه سوسیس کالباس درست کنیم با دو روش پخت
طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل | طرز تهیه سوسیس کالباس در خانه | طرز تهيه سوسيس و كالباس در منزل | طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل | طرز تهیه سوسیس و کالباس در خانه | طرز تهيه سوسيس و كالباس در خانه | روش تهیه سوسیس و کالباس در منزل | آموزش طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل | طرز تهیه سوسیس کالباس در کارخانه | طرز تهیه سوسیس و کالباس در کارخانه | طرز تهیه سوسیس و کالباس در کارخانه ها | طرز تهیه سوسیس کالباس در ایران | طرز تهیه سوسیس و کالباس در ایران | روش تهیه سوسیس کالباس | روش تهیه سوسیس و کالباس
طرز تهیه سوسیس کالباس در خانه – روش اول :
گوشت مرغ را همراه سیر ، ۳ بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ،تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض ۶۰ سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »
مواد لازم :
گوشت مرغ یا قرمز بدون استخوان ۱ کیلو
سیر ۳ حبه
زرده ی تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۳ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۵/۰ قاشق مربا خوری
نمک ۱ قاشق مربا خوری
دارچین یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل یک پنجم قاشق مربا خوری
هل ۵/۰ قاشق مربا خوری
میخک اندازه ی یک عدس
جوز هندی اندازه ی ۲ عدس
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
( به جای میخک و جوز هندی می توان از ۵/۰ قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
طرز تهیه سوسیس کالباس در خانه – روش دوم :
سینه مرغ را با میکسر خوب له میکنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میکنیم خوب با دست ورز میدیم تا یکنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم . نیازی نیست که یخ ذوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه کرده مخلوط میکنیم. . خمیر آماده شده را درون کیسه پارچه ای که دوختیم میریزیم. کیسه مورد نظر باریک و بلند است و قطر و طول کالباس را تعیین میکند. بهتره که قطر کیسه حدود ۵ سانت باشه. دو انتهای کیسه را محکم میکنیم به طوری که خمیر کاملا درون کیسه متراکم و فشرده باشد. . کیسه حاوی خمیر کالباس رو یه مدت ۱۰ دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میکنیم خنک شود سپس کیسه را به مدات ۱ شب در فریزر قرار میدیم و بعد ۱ شب هم در یخچال قرار میدیم . کالباس آماده برای برش زدن است
مواد لازم :
شیر خشک ( قنادی) ۱ پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
یخ حدودا ۲ پیمانه
سینه مرغ خام بزرگ ۱ عدد
نمک،فلفل،پودر خردل،زنجفیل کمی
قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه
سیر به میزان دلخواه