خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی با دو روش
 modiseh 

طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی با دو روش

چطور در خانه سوسیس کالباس درست کنیم با دو روش پخت

طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی با دو روش

طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل | طرز تهیه سوسیس کالباس در خانه | طرز تهيه سوسيس و كالباس در منزل | طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل | طرز تهیه سوسیس و کالباس در خانه | طرز تهيه سوسيس و كالباس در خانه | روش تهیه سوسیس و کالباس در منزل | آموزش طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل | طرز تهیه سوسیس کالباس در کارخانه | طرز تهیه سوسیس و کالباس در کارخانه | طرز تهیه سوسیس و کالباس در کارخانه ها | طرز تهیه سوسیس کالباس در ایران | طرز تهیه سوسیس و کالباس در ایران | روش تهیه سوسیس کالباس | روش تهیه سوسیس و کالباس

طرز تهیه سوسیس کالباس در خانه – روش اول :

گوشت مرغ را همراه سیر ، ۳ بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ،تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض ۶۰ سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »

 

مواد لازم :

گوشت مرغ یا قرمز بدون استخوان ۱ کیلو

سیر ۳ حبه

زرده ی تخم مرغ ۳ عدد

آرد ۳ قاشق غذا خوری

فلفل سیاه ۵/۰ قاشق مربا خوری

نمک ۱ قاشق مربا خوری

دارچین یک سوم قاشق مربا خوری

زنجبیل یک پنجم قاشق مربا خوری

هل ۵/۰ قاشق مربا خوری

میخک اندازه ی یک عدس

جوز هندی اندازه ی ۲ عدس

روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری

( به جای میخک و جوز هندی می توان از ۵/۰ قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
طرز تهیه سوسیس کالباس در خانه – روش دوم :
سینه مرغ را با میکسر خوب له میکنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میکنیم خوب با دست ورز میدیم تا یکنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم . نیازی نیست که یخ ذوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه کرده مخلوط میکنیم. . خمیر آماده شده را درون کیسه پارچه ای که دوختیم میریزیم. کیسه مورد نظر باریک و بلند است و قطر و طول کالباس را تعیین میکند. بهتره که قطر کیسه حدود ۵ سانت باشه. دو انتهای کیسه را محکم میکنیم به طوری که خمیر کاملا درون کیسه متراکم و فشرده باشد. . کیسه حاوی خمیر کالباس رو یه مدت ۱۰ دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میکنیم خنک شود سپس کیسه را به مدات ۱ شب در فریزر قرار میدیم و بعد ۱ شب هم در یخچال قرار میدیم . کالباس آماده برای برش زدن است
مواد لازم :

شیر خشک ( قنادی) ۱ پیمانه

آرد سفید نصف پیمانه

یخ حدودا ۲ پیمانه

سینه مرغ خام بزرگ ۱ عدد

نمک،فلفل،پودر خردل،زنجفیل کمی

قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه

سیر به میزان دلخواه

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>