اطلاعیه سایت
آموزش چگونه طرز تهیه پیاز سوخاری حلقه ای با فر
این را قطعا همگی به آن اعتقاد دارید که سرخ کردنی بلای جان ما است و بسیاری از بیماری هایی که منشاء آنها در تغذیه نادرست است علت بسیاری از آنها همان سرخ کردنی ها و غذای فست فود و… است . بخصوص برای مردم سرزمین ما که با روغن های تقلبی و غیر بهداشتی هم تهدید میشوند . پیاز سوخاری حلقه ای را قطعا با آن آشنایی دارید ؛ قبلا پیاز های سوخاری را در روغن سرخ میکریدم اما اینبار در این دستور توسط فر آن را سوخاری میکنیم تا از مضرات روغن در زندگی روزمره بکاهیم .
لوازم مورد نیاز چگونه طرز تهیه پیاز سوخاری :
پیاز زرد
۱ عدد مطابق نیاز
آرد همه کاره
۱/۲ فنجان
نمک یا چاشنی یا ادویه
مقدار لازم
تخم مرغ
۲ عدد
پودر سوخاری
۲ فنجان
اسپری پخت
۱ عدد
ابتدا پیاز را برش بزنید و سر و ته آن را کنار بگذارید . ما چون در نظر داریم پیاز هایمان حلقه ای باشد اینگونه برش زدیم . سپس پیازها را در ظرفی مملوء از آب بریزید تا نمدار شود حتی میتوانید به جای آب از مایعات دیگری استفاده کنید و طعم مورد علاقه تان را به آن بیافزایید مانند سرکه یا دوغ و…… که درنهایت طعم سرکه نمکی و یا ماست و.. خواهیم داشت
حلقه های پیاز را ترجیحا جدا کنید
برش پیاز
در این مرحله آرد همه کاره را در یک ظرف بریزید ؛ تخم مرغ مخلوط شده را در یک ظرف ؛ پودر سوخاری را نیز در یک ظرف بریزید و آماده کنید مانند عکس .
اکنون حلقه ها را از درون کاسه آب در آورید . ابتدا حلقه های پیاز را در کاسه آرد بغلتانید و سپس در کاسه تخم مرغ بریزید و در آخر نیز در پودر سوخاری بغلتانید و این پروسه مقدماتی پیاز سوخاری تمام میشود مانند عکس .
چگونه پیاز سوخاری
مراحل تهیه پیاز سوخاری
پیاز سوخاری چیست
در مرحله آخر تهیه پیاز سوخاری , حلقه های پیاز را روی سینی فر که روی آن فویل آلومینیومی کشیده شده وخود فر نیز ار قبل در دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم شده باشد بچینید . و در نهایت پیاز ها را در فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید و سپس پیاز سوخاری ها مانند عکس آماده میشود .
پیاز سوخاری فر پخت
حلقه های پیاز در فر
منبع:instructables