خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش پخت مرغ ایتالیایی خامه ای + طریقه پخت مرغ شیوه جدید
 modiseh 

آموزش پخت مرغ ایتالیایی خامه ای + طریقه پخت مرغ شیوه جدید

آموزش پخت مرغ ایتالیایی خامه ای + طریقه پخت مرغ شیوه جدید

طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی

آموزش پخت مرغ ایتالیایی خامه ای + طریقه پخت مرغ شیوه جدید

برای تهیه  غذای مرغ خامه ای ایتالیایی ، مرغ ها را سرخ کنید

مواد لازم برای مرغ خامه ای ایتالیایی :

سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد
 روغن۱ قاشق غذاخوری
 نمکنصف قاشق چایخوری
 فلفل یک چهارم قاشق چایخوری
سس ایتالیایی۲ قاشق غذاخوری
سس پاستای آلفردو۱ فنجان

طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی :

آموزش پخت مرغ ایتالیایی خامه ای + طریقه پخت مرغ شیوه جدید
مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت ۱٫۵ سانتیمتری برسد.

یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.

سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد.

آموزش پخت مرغ ایتالیایی خامه ای + طریقه پخت مرغ شیوه جدید

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>