اطلاعیه سایت
قيمه بوشهري با قيمههاي شهرهاي ديگر خيلي فرق دارد. هم از نظر ظاهري و هم از نظر مزه. قيمه بوشهري را ميکوبند و بايد طوري گوشت آن له شده باشد که با زدن قاشق کش بيايد. اين خورش معمولاً با شکر پلو صرف ميشود.
مواد لازم:
پياز ۱ عدد بزرگ
گوشت نيم كيلو
لپه محلي نيم كيلو
رب گوجه فرنگي به ميزان لازم
نمك*فلفل*زردچوبه*پودر ليمو عماني به ميزان لازم
زيره سياه ۱ قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
۱٫پياز را سرخ ميکنيم زردچوبه را به آن اضافه ميکنيم گوشت را به پياز اضافه ميکنيم. (گوشت را مي شود همراه با لپه جوش داد) لپه را جدا ميگذاريم بپزد. وقتي گوشت و پياز را تفت داديم يک مقدار به اندازه نيم ليوان آب به آن اضافه ميکنيم و سيب زميني را هم اضافه ميکنيم.
۲٫ وقتي همه مواد پختند با گوشتکوب آن را مي کوبيم وقتي همه مواد را کوبيديد دوباره همه را بگذاريد روي اجاق رب گوجه و يک ليوان آب و زيره کوبيده شده را به قيمه اضافه ميکنيد. در آخر هم کمي ليمو عماني ميريزيد.