خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور طرز تهیه پخت پیتزا سالامی خوشمزه
 modiseh 

آموزش دستور طرز تهیه پخت پیتزا سالامی خوشمزه

طرز تهیه پخت پیتزا سالامی بسیار خوشمزه + عکس پیتزا سالامی

پیتزا سالامی خوشمزه :)

مواد لازم پیتزا سالامی :
آرد: ۲۰۰ گرم
مایه خمیر: ۱۰ گرم
شکر: ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک: به میزان لازم
شیر ولرم: ۱/۸ لیتر
روغن زیتون: ۶ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی: ۶ عدد
فلفل سبز ریز: ۶ عدد
پنیر ورقه ای: ۶۰ گرم
کالباس سالامی به صورت ورقه ای: ۵۰ گرم

طرز تهیه پیتزا سالامی :

– یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.این پیش خمیر را ۱۵ دقیقه میگذاریم بماند تا وربیاید.

به گزارش آکاایران ۲- سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم ۲۰ دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.فر را تا ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.

۳- ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.

طرز تهیه پیتزا سالامی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>