خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت سوپ فلفل آمریکایی تند و خوشمزه
 modiseh 

آموزش دستور پخت سوپ فلفل آمریکایی تند و خوشمزه

طرز تهیه سوپ فلفل آمریکایی بسیار خوشمزه + عکس سوپ

آموزش دستور پخت فلفل آمریکایی تند و خوشمزه

اگر مهمان ها سرزده هم بیایند در فاصله ای که یک فنجان چای داغ بنوشند، شما سوپ را آماده کرده اید و با پیش غذای استثنایی از آنها پذیرایی خواهید کرد.

مواد لازم :

پیاز دو فنجان خرد شده

لوبیا قرمز دو فنجان پخته

فلفل دلمه ای سبز، قرمز و نارنجی یک فنجان خرد شده از هرکدام

سیر هشت حبه خرد شده

گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز و سیاه و اورگانو هر کدام نصف قاشق غذاخوری

شکر یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه

برگ بو دو تا سه برگ

گوجه فرنگی تازه سه عدد خرد شده به شکل نگینی

پنیر چدار نصف فنجان

طرز تهیه :

۱- لوبیا قرمز را بپزید. پیاز را با یک قاشق روغن زیتون تفت بدهید تاحدی که خامی آن از بین رفته و طلایی شود. سپس سیر، فلفل ها، پودر فلفل ها، اورگانو و برگ بو را مخلوط کرده و با یک قاشق باقی مانده روغن زیتون آنها را جداگانه تفت دهید. گوشت را بپزید و کمی مانده آن را از روی گاز بردارید،.
۲-  شکر را با آب مخلوط کرده وهمراه با رب به گوشت اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا رب و شکر به خورد گوشت برود. لوبیا، ادویه ها و پیاز را با هم مخلوط کرده و همه مواد را به مدت سه دقیقه تفت بدهید. این مواد را داخل گوشت بریزید.
۳- سه لیوان آب به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا سوپ به آرامی بپزد و جا بیفتد. ۱۰ دقیقه پیش از سرو کردن سوپ، گوجه فرنگی خرد شده را به آن اضافه کنید. سوپ را داخل ظرف دلخواه ریخته و پنیر رنده شده را روی آن بریزید. کمی صبر کنید تا پنیر آب شود. سوپ را روی میز بگذارید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>