• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » بهترین غذاهای ترکیه ای | لیست غذاهای پرطرفدار ترکیه

    بهترین غذاهای ترکیه ای | لیست غذاهای پرطرفدار ترکیه

    سبزیجات | ساندویچ | استفاده | پرطرفدار | خوشمزه | سبزیجات | ساندویچ | همراه | سالاد | ترکیه | اسفناج

    بهترین غذاهای ترکیه ای | لیست غذاهای پرطرفدار ترکیه

    بهترین غذاهای ترکیه ای | لیست غذاهای پرطرفدار ترکیه 

    دراین مقاله غذا هاي ترکیه اي محبوب و خوشمزه و پرطرفدار رابه شما معرفی میکنیم، غذا هاي ترکی طرفدارهای زیادی در تمام دنیا دارد و کباب ترکی هم که هرجا بروید برایش سر و دندان می شکنند! در ادامه فهرست تمام غذا هاي پرطرفدار ترکیه اي رابه همراه تصویر غذاها بشما معرفی میکنیم.

    منامن «Menemen»

    بهترین غذاهای ترکیه ای | لیست غذاهای پرطرفدار ترکیه

    این صبحانه ترکی سنتی از تخم مرغ نیمرو و سبزیجات سرخ کرده تهیه شده است و به همراه نان سرو میشود.

    کوفته

    سبزیجات | ساندویچ | استفاده | پرطرفدار | خوشمزه | سبزیجات | ساندویچ | همراه | سالاد | ترکیه | اسفناج

    این کوفته هاي گوشت را به صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل می کنند.

    مانتی

    دامپلینگ هاي کوچک گوشت گاو یا بره پخته یا سرخ میشوند و اغلب به همراه مواد دیگر، با ماست یا کره سرو می شوند.

    بهترین غذاهای ترکیه ای | لیست غذاهای پرطرفدار ترکیه

    کوزو تندیر «Kuzu Tandır»

    گوشت بره را کباب کرده و تکه تکه میکنند و سپس به همراه برنج، سیب زمینی و ماست سرو می کنند.

    سبزیجات | ساندویچ | استفاده | پرطرفدار | خوشمزه | سبزیجات | ساندویچ | همراه | سالاد | ترکیه | اسفناج

    لاهماسون «Lahmacun»

    این نان سنتی ترد رابا تکه هاي گوشت، سالاد و آب لیمو، تزئین نموده و سپس به شکل ساندویچ یا به تنهایی میل می کنند. این نان هاي ارزان در خیابان هاي ترکیه به فروش می رسد و میتواند به عنوان نهار سبک یا اسنک میل شود.

    بهترین غذاهای ترکیه ای | لیست غذاهای پرطرفدار ترکیه

    بورک

    این بورک ها انواع مختلفی داشته و اغلب از تکه گوشت، اسفناج و پنیر پر میشوند. سپس آن ها را رول کرده و به شکل کامل، لایه لایه مانند لازانیا، و جهت صبحانه، نهار و شام میل می کنند. بورک یکی از غذا هاي خوشمزه ترکیه است.

    باقلوا

    یک دسر ترد و خوشمزه که با پسته تزئین شده است و باید حتما تازه باشد.

    پاید «Pide»

    پاید که پیتزای ترکی خوانده می شود یک تکه خمیر قایق مانند است که روی آن رابا موادی مانند گوشت یا اسفناج و پنیر تزئین می کنند.

    گولاک «Güllaç»

    گولاک یک دسر سنتی است که اغلب جهت ماه رمضان تهیه شده است ودر آن از خمیر، شیر، گلاب، آجیل و دانه هاي انار استفاده می شود. حتی میتوان از میوه هاي دیگر نیز استفاده کرد.

    مزه

    اگر در رستوران مزه را سفارش دهید حدود ۲۰ کاسه متفاوت برایتان می آورند که حاوی پیش غذا هاي سرد مانند لوبیا و سالاد است و باید به همراه نان، نوشیدنی و غذای مهم خورده شود.

    دلمه

    دلمه ترکی را از برگ مو یا سبزیجات متفاوت تهیه میکنند، این سبزیجات طبق معمولً فلفل دلمه شکم پر، سیب زمینی یا بادمجان هستند.

    آسان الحلقوم «Lokum»

    آسان الحلقوم هاي ترکی در طعم و رنگ هاي متفاوت عرضه شده است و با شکر تزئین می شوند.

    شیش کباب

    گوشت بره، مرغ یا ماهی را در سیخ هاي چوبی فرو برده و سپس به همراه نان می خورند. می توانید آنرا در ماست فرو کرده یا به تنهایی میل کنید. این کباب نرم، لذیذ و خوش طعم است.

    پلو

    پلوی ترکی همانند پلوی ایرانی طبخ میشود و بسیار نرم و خوش طعم هست. اگر این پلوی کره اي رابه همراه ماست میل کنید خوشمزه تر هم می شود.

    زردآلو «Kayısı Tatlısı»

    دراین دسر ترکی زردآلو رابا خامه و آجیل پر میکنند.

    کنگر فرنگی «Baklalı Enginar»

    کنگر فرنگی بدون پوست را در روغن و آب لیمو خوابانده و بصورت سرد به همراه لوبیا و جعفری تازه میل می کنند. این دسر تازه، سبک و خوشمزه است.

    سوبورگی «Su Böreği»

    این نوع بورک چیزی میان لازانیا و شیرینی است که از خمیر پخته شده است در شیر و تخم مرغ پدید می آید. سپس این خمیر رابا پنیر و اسفناج پر میکنند و یک اسنک خوشمزه به دست می آید.

    پاستا موزایک «Mozaik»

    کیک شکلات که از سس شکلات و بیسکویت خردشده تهیه شده است ودر اکثر کافه ها سرو می شود.

    کوفته عدس

    این پیش غذای گیاهی که از عدس، بلغور و سبزیجات خردشده تهیه می شود، یک پیش غذای بسیار خوشمزه ترکی است.

    دونر

    دونر یک ساندویچ گوشت است که از مرغ، گوشت بره یا گاو، سبزیجات، ادویه و ماست موسیر، تهیه میشود. این غذا در اکثر اغذیه فروشی ها یافت می شود.

    ایمام بایلدی «İmam Bayıldı»

    بادمجان رابا برنج، بلغور، گوشت ریز و سبزیجاتی که قبلاً در روغن و کره سرخ شده، پر می کنند و سپس بر روی اجاق می گذراند تا بپزد.

    کباب اسکندر

    دراین کباب گوشت بره را در رب گوجه می پزند و به همراه برنج و نان پیتا سرو میکنند.

    کونفه «Künefe»

    این دسر ترکی خاص از پنیر پخته شده است روی نان تهیه می شود که روی آن رابا پسته تزئین می کنند.

    دوروم «Dürüm»

    دوروم که نوعی بریتوی ترکی است که مرغ، گوشت بره یا گاو پخته شده است را لای نان می پیچند. این غذا یکی از عالی ترین غذا هاي آماده ترکی است.

    بالیک ایمک «Balık Ekmek»

    ساندویچ ماهی که میتوانید در قدم زدن کنار دریا آنرا نوش جان کنید. لیکن نزدیک دریا رستوران هاي دریایی بسیار زیادی وجوددارد که می توانید ازآن ها استفاده کنید.

    ثعلب

    ثعلب یک نوشیدنی ترکی است که از ثعلب و دارچین تهیه می شود. صادرات ثعلب خالص بدلیل ته کشیدن مرجع ثعلب غیرقانونی است و تنها در داخل مرزهای ترکیه می توانید آنرا امتحان کنید.

    قهوه ترک

    قهوه ترکی غلیظ را میتوانید به همراه باقلوا یا کیک موزایک میل کنید.

    واژه های کلیدی: سبزیجات | ساندویچ | استفاده | پرطرفدار | خوشمزه | سبزیجات | ساندویچ | همراه | سالاد | ترکیه | اسفناج

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال رمزنگاری در ساختمان داده
  • خرید کتاب زبان اصلی مهندسی برق
  • دانلود منابع مرجع تغذیه
  • کتب لوازم الکترونیکی خانگی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های واترمارک در ساختمان داده
  • دانلود منابع مرجع مذهب بودا
  • کتب قوم نگاری زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های فن آوری ریز پردازنده
  • خرید کتاب های تاریخ از آمازون
  • کتاب های سخنرانی اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>