• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه فلافل و پیتزای درجه یک در منزل | آموزش تصویری گام به گام

    طرز تهیه فلافل و پیتزای درجه یک در منزل | آموزش تصویری گام به گام

    طرز تهیه فلافل | مخلوط کن | تصویری | پیتزا | فنجان | ایران | آموزش | آموزش آشپزی

    طرز تهیه فلافل و پیتزای درجه یک در منزل | آموزش تصویری گام به گام

    طرز تهیه فلافل و پیتزای درجه یک در منزل | آموزش گام به گام 

    امروز روش تهیه فلافل ترد و هم چنین پیتزای خانگی رابه شـما می آموزیم، هر دو غذای امروز جزو پرطرفدارها محسوب میشوند و کسی هم کـه بـه پخت این دو غذا وارد باشد قطعا یک آشپز درجه یک محسوب می شود، در ادامه مرحله بـه مرحله و بـه صورت تصویری عالی ترین آموزش تهیه این دو غذای خوشمزه رابه شـما می آموزیم.

    فلافل یک خوراکی گیاهی اسـت کـه از مخلوط نخود، باقلا، یا هر دو تهیه میشود. این غذا اصالتا عربی اسـت «مصری» و از آنجایی کـه ۲% از جمعیت کشور عزیزمان ایران را اعراب تشکیل می دهند بنابر این بـه کشور عزیزمان ایران هم راه یافته اسـت. مسلما عالی ترین فلافل هاي کشور عزیزمان ایران در شهر هـای جنوبی مانند بوشهر و خوزستان تهیه می شود.

    طرز تهیه فلافل و پیتزای درجه یک در منزل | آموزش تصویری گام به گام

    طرز تهیه فلافل درجه یک در خانه

    کلمه فلافل از کلمه عربی فلافیل گرفته شده است کـه بـه معنای فلفل اسـت. این خوراکی در اصل از باقلا تهیه میشد و روش تهیه آن در کشور هـای عربی ومصر چنین بود. ولی در کشور عزیزمان ایران آن رابا نخود تهیه می کنند و بهمین علت بـه یک غذای محبوب تبدیل شده است اسـت.

    طرز تهیه فلافل | مخلوط کن | تصویری | پیتزا | فنجان | ایران | آموزش | آموزش آشپزی

    = وقت تهیه: ۱۵ دقیقه

    = وقت پخت: ۲۵ دقیقه

    مواد مورد نیاز فلافل

    = ۲ فنجان نخود خیس خورده از شب قبل

    = ۱ شماره پیاز میانگین خردشده

    طرز تهیه فلافل و پیتزای درجه یک در منزل | آموزش تصویری گام به گام

    = ۳ حبه سیر

    = یک چهارم فنجان جعفری تازه خردشده «اختیاری»

    = ۲ قاشق غذا خوری دانه کنجد

    = ۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر

    طرز تهیه فلافل | مخلوط کن | تصویری | پیتزا | فنجان | ایران | آموزش | آموزش آشپزی

    = ۱ قاشق چای خوری نمک

    = ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل

    = آب

    = روغن گیاهی

    طرز تهیه فلافل و پیتزای درجه یک در منزل | آموزش تصویری گام به گام

    طرز تهیه فلافل

    حجم نخودها بعد از ماندن در آب دو برابر خواهد شد. بنابر این حدود ۳ تا ۴ فنجان نخود خواهید داشت. آن ها را خوب شسته و آبکشی کنید.

    سپس آن رابه همراه سیر، جعفری و پیاز در آسیاب قرار دهید تا خمیرمانند شوند ولی نباید آبکی شوند.

    اگر مخلوط بیش از حد خشک باشد کمی آب بـه آن اضافه کنید. دانه کنجد، بکینگ پودر، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بهتر اسـت روی ظرف رابا پلاستیک پوشانده و بـه مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید ولی اگر وقت ندارید میتوانید ادامه دهید.

    تابه نچسب را روی شعله میانگین گذاشته و حدود دو سانت روغن گیاهی پر کنید. دراین حین با اسکوپ فلافل یا دست آن ها را شکل داده ودر تابه بگذارید.مراقب باشید تا کاملاً طلایی شوند. حدود ۵ دقیقه طول میکشد تا هر دوطرف طلایی شوند.

    پس ازاینکه هر دو طرف طلایی شد آن ها را از تابه خارج نموده ودر ظرف وبر روی دستمال کاغذی بگذارید. سپس آنرا داغ و همراه نان میل کنید.

    فلافل ترد شـما آماده سرو می باشد

    در ادامه روش تهیه پیتزای خانگی

    پیتزای خانگی ازآن دست غذا هاي پرطرفدار و البته سخت می باشد، مـا در آموزش زیر عالی ترین روش تصویری گام بـه گام پخت پیتزای خانگی رابه شـما خواهیم گفت.

    گام اول

    خمیر، سس پیتزا، پنیر و سایر افزودنی هاي مورد علاقه خودرا تهیه کنید.

    گام دوم

    تهیه پیتزای خانگی

    گام سوم

    خمیر را در ظرف پیتزا گذاشته واطمینان حاصل کنید کـه خمیر یکدست باشد.

    گام چهارم

    سس گوجه فرنگی را روی خمیر بمالید.

    گام پنجم

    پنیر را روی پیتزا بریزید.

    گام ششم

    مواد مورد علاقه خودرا روی پیتزا بریزید پیاز، گوجه فرنگی، پپرونی و غیره.

    گام هفتم

    پیتزا را در فر گذاشته و بـه مدتِ ۲۰ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه قرار دهید تا کاملا طلایی شود.

    واژه های کلیدی: طرز تهیه فلافل | مخلوط کن | تصویری | پیتزا | فنجان | ایران | آموزش | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های فقه اورجینال
  • خرید کتاب همایش ها زبان اصلی
  • منابع اورجینال علوم قانونی
  • دانلود منابع مرجع سیستم های دینامیکی
  • دانلود فایل های زبان اصلی جنین شناسی
  • خرید کتاب های زبان اصلی بیماری های قلب و عروق
  • خرید کتاب زبان اصلی فناوری اطلاعات سلامت
  • خرید کتاب زبان اصلی زبان مدلسازی
  • کتب قوم نگاری زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع طیف بینی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>