• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » چرا نباید کره را در یخچال نگهداری کرد؟!

    چرا نباید کره را در یخچال نگهداری کرد؟!

    در منزل ی اغلب ما به نکات مهم که می تواند جهت سلامتی ما بسیار خطرناک باشد توجهی نمی شود و این کارها مدام تکرار می شود. به همین

    در منزل ی اغلب ما به نکات مهم که می تواند جهت سلامتی ما بسیار خطرناک باشد توجهی نمی شود و این کارها مدام تکرار می شود. به همین علت ما به سراغ توصیه ای رفتیم که همه ی ما انجام می دهیم در صورتی که بسیار نمناسب می باشد. نگهداری کره در یخچال یکی ازاین کار ها می باشد. این مقاله را بخوانید و بعد از این حواستان باشد به دلایلی که در اینجا می گوییم به هیچ وجه کره را در یخچال نگه ندارید!

    چرا کره را در یخچال نگه نداریم؟

    یک متخصص علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اشتباه اغلب افراد در نگهداری کره درون یخچال و بیان مشخصات کره فاسد، گفت: کره به علت داشتن حداکثر ۱۶ درصد آب در برابر فساد بسیار حساس است و به همین علت علاوه بر این که مورد نیاز است از خرید کره نرم شده است اجتناب شود، حتما باید آن را در فریزر با دمای منفی ۱۸ سانتی گراد (فریزر خانگی یا فروشگاهی) نگهداری کرد نه درون یخچال.

    دکتر اراسب دباغ مقدم افزود: در شرایط فریزر منفی ۱۸ سانتی گراد می توان تا یک سال کره را نگهداری کرد ولی دمای یخچال خانگی که حدود مثبت ۴ سانتی گراد است جهت نگهداری کره مناسب نیست و می تواند شرایط رشد کپک و فساد را در این فراورده فراهم کند.

    چرا نباید کره را در یخچال نگهداری کرد؟!

    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: تاریخ انقضای درج شده است روی هر ماده غذایی، به شرط رعایت ضوابط نگهداری آن است و اگر این شرایط رعایت نشود، قطعا اعتبار تاریخ انقضای مصرف نیز ساقط خواهد شد و آن ماده غذایی سریعتر از تاریخ مذکور منقضی و از رده استفاده خارج می شود.

    به گفته وی جهت اینکه در وقت مصرف، کره فریز شده است کمی نرم شود می توان حداکثر فقط یک شب قبل از مصرف آن را از فریزر خارج و در دمای یخچال نگهداری کرد.

    این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه اغلب مغازه های سطح شهر قالب های کوچک کره را در دمای محیط نگهداری می کنند تاکید کرد: هنگام خرید کره دقت کنید که کره در حین لمس سرد و مثل سنگ، سفت و سخت باشد. همچنین به هیچ عنوان نباید اثر نرم شدگی در آن دید.

    وی گفت: با توجه به کم جمعیت شدن خانواده ها و کم کردن مصرف کره نسبت به دهه های قبل، توصیه می شود که تا حد امکان، قالب های کوچکتر کره خریداری شود تا نیاز به نگهداری طولانی مدت نداشته باشد.

    در منزل ی اغلب ما به نکات مهم که می تواند جهت سلامتی ما بسیار خطرناک باشد توجهی نمی شود و این کارها مدام تکرار می شود. به همین

    دکتر دباغ مقدم خاطر نشان کرد: در صورتی که کره را بد نگهداری کنیم، حتی اگر کپک نزند، عوض کردن طعم، بو و رنگ می دهد که به آن تندشدگی گفته می شود و کیفیت کره در این حالت، بشدت افت خواهد کرد.

    منبع : الو دکتر

    واژه های کلیدی: دانشگاه | نگهداری | یخچال | فریزر | صورتی | تاریخ | نگهداری کره |

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های تئوری بازی
  • کتاب های انتشارات اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی مدیریت
  • هاردکپی کتاب های صنعت نور
  • دانلود منابع مرجع بهینه سازی پژوهش عملیاتی
  • کتاب های فقه اورجینال
  • کتاب های ارتدکسی اورجینال
  • خرید کتاب های مکانیک بدن دگردیس از آمازون
  • هاردکپی کتاب های زمین شناسی
  • هاردکپی کتاب های فن آوری ریز پردازنده
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>