اطلاعیه سایت
سیب زمینی پخته | تهیه سمبوسه | سیب زمینی | مخلوط کن | سیب زمینی | خوشمزه | گلوله |
روش تهیه سمبوسه هندی خوشمزه و عالی
سمبوسه ها یکی از لذیذ ترین فست فودهایی میباشند که در بیرون و منزل میتوان آنها را نوش جان کرد. امروز سمبوسه هندی را به شما اموزش میدهیم.
مواد مورد نیاز میانی;
روش تهیه سمبوسه هندی خوشمزه و عالی
روغن; ۳ قاشق سوپ خوری
میخک; ۶ الی ۷ شماره
عبارات مهم : سیب زمینی پخته – تهیه سمبوسه تخم خردل; یک قاشق سوپ خوری
زیره «پودر شده»; ۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه «پودر شده»; یک قاشق سوپ خوری
تخم گشنیز; یک قاشق سوپ خوری
زنجبیل «پودر شده»; یک برش کوچک
زردچوبه; یک قاشق چای خوری
چوب دارچین; یک شماره
سیر «ریز خرد شده»; ۴ حبه
فلفل قرمز «خشک شده»; ۳ شماره
پیاز «ریز خرد شده»; یک شماره
هویج «نگینی خرد شده»; ۲ شماره
سیب زمینی پخته «نگینی خرد شده»; ۳ شماره
لیموسنگی; یک شماره
نخود فرنگی «پخته»; یک پیمانه
آرد; ۲ قاشق سوپ خوری
نمک; به مقدار لازم
روغن; به مقدار لازم
مواد مورد نیاز خمیر;
آرد; یک کیلوگرم
نمک; ۲ قاشق چای خوری
آب; به مقدار لازم
سیب زمینی پخته | تهیه سمبوسه | سیب زمینی | مخلوط کن | سیب زمینی | خوشمزه | گلوله |
طرز تهیه;
ابتدا جهت تهیه مواد میانی, روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنی ها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی آنها بلند شود. سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده است را در روغن تفت دهید. پیاز, هویج, سیب زمینی, نخود فرنگی, آب لیمو ترش, نمک و آرد را اضافه کرده تفت دهید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید, چوب دارچین و میخک ها را از مواد جدا کنید.
برای تهیه خمیر, مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت سفت بودن خمیر کمی آب بیفزایید. خمیر را ورز داده و سپس گلوله هایي به اندازه گردو از آن جدا کنید. گلوله هاي خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل قیف در آورید «مثلثی شکل». سپس مخلوط مواد میانی را روی هر یک از آنها قرار داده و لبه ها را روی هم بگذارید. سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس سرو نمایید.
روش تهیه سمبوسه هندی خوشمزه و عالی
واژه های کلیدی: سیب زمینی پخته | تهیه سمبوسه | سیب زمینی | مخلوط کن | سیب زمینی | خوشمزه | گلوله | چاشنی | فرنگی | شماره | حرارت