اطلاعیه سایت
بادام زمینی | خوشمزه | شماره | تزیین | آموزش | خوشمزه | آموزش آشپزی
آموزش تهیه دسر سمیفردو عسلی خوشمزه
تعلیم تصحیح کردن دسري را برایتان داریم که هم ظاهر خوبی دارد و هم مزه بسیار فوق العاده که میتواند برایتان لذت بخش باشد. دسر سمیفردو عسلی یه دسر نیمه یخ زده ایتالیایی است که معمولاً اون رو از ترکیب تخم مرغ, شکر و خامه تهیه می کنن. در این جا اون رو با افزودن عسل مزه دار میکنیم.
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ شماره بزرگ
زرده تخم مرغ ۴ شماره بزرگ
عسل ۱/۳ پیمانه
خامه یک و یک چهارم پیمانه
بادام زمینی ۳ قاشق غذاخوری
آموزش تهیه دسر سمیفردو عسلی خوشمزه
حاضر کردن مواد جهت تهیه دسر سمیفردو عسلی:
۱- به عسل اضافی جهت تزیین دسر نیاز دارید.
بادام زمینی | خوشمزه | شماره | تزیین | آموزش | خوشمزه | آموزش آشپزی
۲- از بادام زمینی برشته بهره گیری کنید. به جای بادام زمینی می تونید از دانه کاج هم بهره گیری کنید.
طرز تهیه:
در یک قالب نان «۹۰۰ گرمی یا ۱ لیتری» سلفون پهن کنید.
در کاسه اي روی بخار آب جوش در حال قل زدن, تخم مرغ و زرده هاي تخم مرغ رو با عسل بزنید تا ترکیب کمرنگ و غلیظ بشه.
آموزش تهیه دسر سمیفردو عسلی خوشمزه
خامه رو بزنید تا فرم بگیره و بعد به آرومی به ترکیب تخم مرغ و عسل اضافه کنید.
خمیر رو در قالب حاضر شده است بریزید و روی اون رو با سلفون بپوشونید. اون رو جهت ۲ تا ۳ ساعت در فریزیر بذارید.
بادام زمینی | خوشمزه | شماره | تزیین | آموزش | خوشمزه | آموزش آشپزی
وقتی دسر حاضر شد, اون رو در دیس یا بشقابی با سایز مناسب برگردونید. اندکی عسل روی دسر بریزید, با بادام زمینی برشته شده است تزیین کنید و فورا سرو کنید.
واژه های کلیدی: بادام زمینی | خوشمزه | شماره | تزیین | آموزش | خوشمزه | آموزش آشپزی