خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش آشپزی خورش قیمه با مرغ و زرشک
 

 

آموزش آشپزی خورش قیمه با مرغ و زرشک

آموزش آشپزی | سیب زمینی | همراه | لیوان | تزیین | آشپزی | آموزش آشپزی

آموزش آشپزی خورش قیمه با مرغ و زرشک

آموزش آشپزی خورش قیمه با مرغ و زرشک 

خورش قیمه لذیذ را می توانید با مرغ و زرشک نیز درست کنید که جهت مراسم هاي محرم میتواند برترین گزینش آشپزی باشد. 

مواد مورد نیاز جهت تهیه قیمه مرغ ;
مرغ سه تکه
لپه ۲/۳ پیمانه
پیاز میانگین دو شماره
زرشک نصف لیوان
رب گوجه ۳-۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
چوب دارچین دو تکه

آموزش آشپزی خورش قیمه با مرغ و زرشک

طرز تهیه قیمه مرغ ;
باید ابتدا لپه را جهت چند ساعت خیس کنیم. مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته میکنیم و در اندکی روغن سرخ میکنیم.پیازها را نگینی خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم. سبک که شد لپه هایي که خیس خورده و آبکش کردیم را اضافه میکنیم. مقدار کمی که تفت خورد، سه لیوان آب می ریزیم و اجاز میدهیم که لپه ها کامل بپزد.

رب گوجه و زرشک را در اندکی روغن تفت میدهیم و نمک مورد نیازشان را اضافه می کنیم و بعد از پخت لپه، رب و زرشک و مرغ ها را به لپه ها اضافه میکنیم. اگر مورد نیاز بود یک لیوان آب هم داخل قابلمه می ریزیم. به همراه چوب دارچین. می گذاریم حدود ۱ ساعت دیگر خورش کامل جا بیفتد.

آموزش آشپزی | سیب زمینی | همراه | لیوان | تزیین | آشپزی | آموزش آشپزی

برای تزیین می شود از زرشک و سیب زمینی سرخ کرده بهره گیری کنیم.
 

واژه های کلیدی: آموزش آشپزی | سیب زمینی | همراه | لیوان | تزیین | آشپزی | آموزش آشپزی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>